Actualitate

Joi, buzoienii se pot întâlni cu Avocatul Poporului

După o perioadă în care întâlnirile au fost suspendate din cauza măsurilor impuse de pandemia de Covid-19, joi, buzoienii care au de sesizat abuzuri ae autorit`]ilor publice se pot întâlni cu reprezentantul Avocatului Poporului, care va acorda audiențe între orele 10.00 și 14.00.

„Activitatea se va desfășura la sediul Consiliului Judeţean Buzău, situat în municipiul Buzău, Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 48, în spaţiul pus la dispoziţie în acest scop. Cetăţenii pot solicita sprijinul Avocatului Poporului în mod gratuit, fără perceperea de taxe. Pentru operativitate, dar și pentru respectarea unor măsuri de siguranță medicală, recomandăm ca persoanele interesate să solicite telefonic la numărul 0244 – 593 227 o programare prealabilă, iar la momentul acordării audienței să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum şi documente justificative, în copie”, se precizează într-un comunicat transmis de Instituția Prefectului.

Pentru acces, persoanele care solicită audiență trebuie să poarte mască de protecție, să treacă de triajul epidemiologic și să își dezinfecteze mâinile.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon al Biroului Teritorial Ploiești al instituției Avocatul Poporului 0244 – 593 227.

Totodată, cetățenii care doresc să se adreseze instituției Avocatul Poporului – Biroului Teritorial Ploiești pot transmite cererile și prin poștă, pe adresa birouluidin municipiul Ploiești, B-dul Republicii nr. 2-4, intrarea H, etajul I, camera 155, județul Prahovasau prin e-mail pe adresa [email protected]. Programul de audiențe la sediu și de dispecerat este următorul: luni-miercuri în intervalul orar 10.00-14.00, marți și joi în intervalul orar 12.00- 16.00.

Instituția Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă și independentă față de oricare altă autoritate publică din România și are drept drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice în raporturile acestora cu autorităţile publice.

Articole similare