Fără categorie

Jandarmii, la „ BOBAS 2019”

Sâmbătă, 29 iunie, în cadrul evenimentului „ BOBAS 2019”,  ce va avea loc la Baza Aeriană Boboc, structurile  Ministerului Afacerilor Interne vor prezenta  materialele şi tehnica din dotare folosite pentru executarea misiunilor. Vor fi amenajate standuri expoziţionale cu materialele şi mijloacele de intervenţie din dotarea jandarmilor montani şi a celor din structurile de acţiuni speciale şi antiteroriste, iar oamenii legii din cadrul Compartimentului de Prevenire şi Combatere a Faptelor Antisociale vor distribui materiale informative legate de cunoaşterea legislaţiei şi de prevenirea infracţionalităţii. “Elementul de noutate din acest an constă în prezenţa la eveniment a animalelor de serviciu, caii şi câinii de intervenţie aparţinând Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București”, informează Biroul de Presă al IJJ Buzău.

De altfel,  jandarmii buzoieni sunt implicați în acest week-end în  multiple activități pentru menținerea ordinii și siguranței publice în mai multe comunități buzoiene la activitățile cultural-educative și sportive. Astfel, începând de astăzi până duminică, 30 iunie, va avea loc competiţia internaţională de rally raid „ Romanian Baja”, concurs ce reunește la Buzău sportivi de marcă în acest domeniu, unde vor fi prezenți și șandarmii pentru menținerea ordinii publice.

În zilele de 29 si 30 Iunie în localităţile Brăieşti şi Ziduri vor avea loc manifestări cultural artistice, marcând astfel zilele comunelor, unde, de asemenea, vor  fi prezenți jandarmii pentru asigurarea ordinii și siguranței publice.

Pe lângă activitățile de menținere a ordinii și liniștii publice la astfel de manifestări, jandarmii buzoieni vor acţiona atât independent cât şi în sistem integrat, pe raza întregului judeţ, fiind pregătite să intervină în cazul producerii unor fapte de natură să aducă atingere normelor de convieţuire socială.

Articole similare