vineri, 16 aprilie 2021

Irina Fodor și Cabral, alături de Spitalul Județean Buzău în lupta cu coronavirusul

• ,,Eu sunt buzoiancă, iar la Buzău sunt toți ai mei”, motivează Irina susținerea campaniei derulate de Fundația Comunitară Buzău

Perioada grea prin care trec românii din cauza pandemiei de coronavirus a făcut să fim zilnic martori ai unor lecții de solidaritate. Nici persoanele publice nu au făcut excepție, implicându-se în diferite campanii de susținere a cadrelor ­me­dicale aflate în linia întâi în lupta cu virusul ucigaș.

Printre vedetele care s-au implicat în campaniile umanitare se numără și buzoianca Irina Fodor, co-prezentatoare a emisiunii Vocea României și soția solistului Răzvan Fodor, dar și finul acesteia, Cabral, care, de asemenea, are origini buzoiene. Mama prezentatorului emisiunii „Ce spun românii” este din satul Moșești, comuna Robeasca.

Irina Fodor și Cabral susțin campania derulată de Fundația Comunitară Buzău pentru sprijinirea cadrelor medicale din Spitalul Județean Buzău. De la declanșarea pandemiei, Fundația Comunitară Buzău a strâns peste 50.000 euro pentru spitalul buzoian, comandând chiar două ventilatoare mecanice în valoare de 36.000 euro și oferind diferite echipamente de protecție pentru cadrele medicale din Buzău.

„Pentru prietenii buzoieni din listă, care sunt departe de familiile”

Irina Fodor, al cărui tată a fost asistent medical, a postat un mesaj prin care îndeamnă toți buzoienii care sunt departe de familie să sprijine prin donații Spitalul Județean.

„Peste tot, în țară, oamenii luptă împreună împotriva pandemiei. Spitalele din orașe mici au nevoie de ajutor pentru a preveni situații ca aceea din Suceava. Astăzi, am aflat că o Fundație din Buzău face tot ce poate pentru a ajuta echipa Spitalul Județean cu tot ce e nevoie pentru ca lupta împotriva coronavirusului să fie una dreapta. Eu sunt buzoiancă, iar la Buzău sunt toți ai mei: părinții, sora, rudele, prietenii. Chiar dacă #stauacasă știu că doar așa îi pot ajuta. Las asta aici, pentru prietenii buzoieni din listă, care sunt departe de familiile lor, dar și pentru toți cei care vor să ajute.

Sunt mai multe modalități de a dona, pe care le puteți vedea dacă intrați pe site-ul fundației, dar cea mai simplă cale este prin SMS cu textul BUZAU la 8837”, este mesajul Irinei Fodor.

La rândul său, Cabral și-a arătat solidaritatea față de campania derulată de Fundația Comunitară Buzău.

„Care ești din Buzău și vrei să ajuți, noi sprijinim varianta asta: https://fundatiacomunitarabuzau.ro/ce-facem/buzau-pregatit. Dacă-i mai știi și pe alții care fac eforturi pentru Buzău, pune cu încredere în comentarii”, a postat Cabral pe pagina sa de Facebook.

loading...