marți, 13 aprilie 2021

Irina Fodor: „Râdeam cu el până la şase dimineaţa! Cu asta m-a cucerit! Mai departe ne-a dus râsul!”

Când s-au întâlnit, în 2007, buzoianca Irina era studentă la Facultatea de ­Jur­nalism şi făcea hosting şi figuraţie specială la Buftea. Răzvan Fodor era pe platourile de filmare şi a remarcat-o. Nu a fost un clasic „s-au văzut, s-au plăcut”, pentru că, deşi amândoi se simpatizau, au fost înainte prieteni. Iar această prietenie e ceea ce îi leagă şi acum. Sunt împreună de 13 ani şi sunt căsătoriţi de zece, au împreună o fetiţă şi se iubesc ca la început. Cu suflet şi cu umor! Cu foarte mult umor!

Într-un interviu oferit „A List Magazine”, Răzvan Fodor chiar declară, mai în glumă, mai în serios, că „Dacă nu ai simţul umorului, nu ar trebui să te căsătoreşti! Despre asta e vorba!”.

La rândul ei, buzoi­an­că Irina spune în acelaşi interviu: „Cu asta m-a cuce­rit! Râdeam cu el până la şase dimineaţa! Mai departe ne-a dus râsul! Te relaxezi în alt fel când râzi cu persoana de lângă tine! Umorul şi comunicarea ne-au ajutat! Şi acum, avem 10 ani de căsnicie, 13 de relaţie, şi încă ne povestim chestii!”, a detaliat vedeta.

Cei doi recunosc că între ei există şi o chimie extraordinară, însă Răzvan a făcut o mărturisire care poate ajuta şi inspira multe cupluri să ajungă la acelaşi tip de relaţionare armonioasă: „Atât Irina, cât şi eu, am fost în terapie, ani de zile, pentru a înţelege lucruri”.

Animatoarele găsite în telefonul lui Răzvan

Irina Fodor chiar a mărturisit că, de multe ori, după o ceartă, soţul ei împacă situaţia cu o glumă. În plus, a adăugat că şi ea se dovedeşte tolerantă şi atu­nci când apare o problemă mai serioasă şi el se arată supărat, merge ea că­tre Răzvan. Cât priveşte gelozia, amândoi au căzut de acord că buzoianca este cea geloasă din cuplu, deşi nu are motive con­crete niciodată. „Eu sunt geloasă în cuplu, deşi nu ştiu de ce”, a declarat Irina.

Amândoi îşi amintesc însă amuzaţi de un episod în care Răzvan a fost nevoit să caute pe Internet animatoare pentru o emisiune de televiziune, iar căutările au rămas în istoria telefonului. Pentru că tot el i-a dat mobilul să îl ajute cu ceva, Irina i-a văzut fără să vrea istoricul căutărilor şi a avut parte de o zi şi o noapte de frământări, până s-a lămurit situaţia.

loading...