Monden

Irina Fodor povestește ce probleme are la filmările Asia Express

Buzoianca spune că temperaturile din Thailanda sunt mult prea ridicate, chiar și pe timp de noapte

Irina Fodor a recunoscut, într-o recentă postare pe rețelele de socializare, că are o mare problemă la filmările emisiunii „Asia Express 2024”, din cauza căldurii.

În urmă cu două săptămâni, Irina Fodor a plecat la filmările pentru sezonul 7 al show-ului Asia Express. Potrivit presei centrale, la prima oră a dimineții, prezentatoarea a apărut la aeroport încărcată de bagaje. Nu mai puțin de trei genți de voiaj mari a avut aceasta. Nu a apărut singură, ci alături de soțul ei, de Răzvan Fodor, care s-a despărțit cu greu de ea. Conform articolului din libertatea.ro, acesta a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare cu soția sa. „Asia Express continuă”, a transmis el pe Facebook, în timp ce pe Instagram a făcut o dezvăluire mult mai personală: „O iubesc pe fata asta de nu mai pot”.

Irina Fodor se plânge de căldura din Thailanda, acolo unde deja a început cursa. Prezentatoarea a avut și un mesaj: „Thailanda. Minunată țară au oamenii ăștia! Deși am fost în două vacanțe aici până acum, de data asta descopăr o cu totul altă latură a ei. Cursa Asia Express are darul ăsta, să scoată la iveală culori noi, și mai vii, și mai fascinante. Love it!”.

După câteva zile de filmare însă, buzoianca se plânge că temperaturile în Thailanda sunt mult prea ridicate, că e foarte cald, chiar și pe timpul nopții. „După ce m-am văicărit de frig în America Express, sezonul ăsta de Asia îmi dă căldură, să mă sature! Când sunt DOAR 35 de grade, pare chiar răcorică. În rest, din 39-40 nu ne scoate! Noaptea? Vreo 25 de grade, dar se resimt 30, din cauza umidității. Cred că pun din gradele astea în bagaj, să mai aduc și acasă, ca să fiu sigură că avem vreme frumoasă în mai!, a scris ea pe rețelele de socializare. Fanii imediat au remarcat mesajul ei și au reacționat ca să îi ridice moralul: „Arăți foarte bine! Clima asiatică îți priește! Să vă meargă bine filmările!”, „Ești o frumoasă!”, „Superbă”, au scris fanii Irinei.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker