Cultură

Invitație la o întâlnire pe nevăzute cu o carte de dragoste, lansată de Biblioteca Județeană

În luna femeii, Biblioteca Județeană „V. Voiculescu” continuă seria provocărilor pentru buzoieni începută luna trecută. După ce în luna februarie, considerată luna iubirii, Biblioteca Județeană  „V. Voiculescu”  a propus buzoienilor  o întâlnire pe nevăzute cu o carte de dragoste, în luna martie, lansează o nouă provocare. De această dată, buzoienii sunt invitați la o nouă întâlnire pe nevăzute, dar de data aceasta cu cărți care au autori femei.

Angela Stan, șef  Serviciu Relații cu Publicul la Biblioteca Județeană „V. Voiculescu” spune despre această provocare a întâlnirilor pe nevăzute cu o carte că ea este continuată deoarece a captat interesul cititorilor.  „Provocarea întâlnirilor pe nevăzute cu o carte a fost primită de către cititorii noștri cu entuziasm. Inițial, bibliotecarii Secției de Împrumut pentru Adulți au pregătit 10 pachete surpriză, fiind nevoie să crească apoi numărul. Peste două săptămâni așteptăm feed-back-ul pentru cărțile împrumutate. Vom continua seria întâlnirilor pe NeVe, tema lunii martie fiind Romane Scrise de Femei”, declară Angela Stan.

Prin aceste proiecte Biblioteca Județeană „V. Voiculescu” vrea să îi facă pe cei ce îi calcă pragul să citească și altceva decât preferă de obicei. Astfel, buzoienii vor primi câte un pachet în care se află o carte semnată de o femeie. Titlul cărții îl vor descoperi abia după ce vor deschide pachetul. Dacă, din păcate, cartea aflată în pachet au citit-o deja, utilizatorii vor primi un alt pachet.

Proiectul dedicat întâlnirii pe nevăzute cu o carte scrisă de o femeie se va derula pe tot parcursul lunii martie.

Articole similare

error: Continut protejat!!