Administrație

Investiții finalizate la Pătârlagele

Primarul orașului Pătârlagele, Ion Gherghiceanu, i-a anunțat pe cetățeni că au fost finalizate câteva proiecte de investiții foarte importante pentru comunitate, ce privesc în mare parte asfaltarea drumurilor din mai multe sate, dar și reabilitarea unei unități de învățământ.

Investițiile totale s-au ridicat la suma de 4.520.000 lei, bani proveniți din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Regional 2014-2022, Axa prioritară 13. Lucrările efectuate au cuprins modernizarea drumurilor locale din localitățile Mărunțișu (1.160.000 lei), Sibiciu de Sus (716.000 lei), Valea Lupului (792.000 lei), precum și din satul Crâng (1.120.000 lei). De asemenea, în cadrul aceluiași proiect, a fost reabilitată, extinsă și dotată școala din Valea Lupului, valoarea investiției fiind de 732.000 lei.

Ion Gherghiceanu le-a mulțumit tuturor celor implicați direct în aceste proiecte, precum și localnicilor care au îndurat disconfortul pricinuit de lucrările de modernizare și a transmis că nu se va opri aici, ci va încerca să atragă fonduri pentru și mai multe proiecte ce vizează dezvoltarea comunității și îmbunătățirea calității vieții.

 

„Vreau să mulțumesc pe această cale tuturor colaboratorilor, proiectanți, constructori, diriginți de șantier, echipei de proiect din cadrul Primăriei orașului Pătârlagele, care au făcut ca aceste investiții să ajungă la final, dar nu în ultimul rând dumneavoastră, stimați cetățeni, care ați fost nevoiți să îndurați disconfortul creat. Nu ne oprim, vor urma și alte lucrări, care vor mări zestrea acestui oraș minunat! Vă mulțumesc pentru susținere și înțelegere!”, a transmis primarul din Pătârlagele.

Articole similare