Sport

Intrare liberă la amicalul Gloria-Dinamo de sâmbătă

Intrarea la meciul amical de sâmbătă, dintre Gloria Buzău și Dinamo București va fi liberă, anunță oficialii clubului-gazdă.

Inițial, clubul din Crâng stabilise ca prețul unui bilet la amicalul de sâmbătă să fie 10 lei. Între timp, responsabilii grupării buzoiene au decis ca accesul pe stadion să fie gratuit, pentru ca echipa antrenată de Adrian Mihalcea să aibă și mai mulți suporteri la meciul cu Dinamo. Întâlnirea de sâmbătă, de la ora 13.00, are loc într-o pauză competițională ocazionată de meciurile naționalei.

În campionat, Gloria arată o formă bună, weekend-ul trecut, câștigând cu 3-2, în deplasarea de la Dej. Și Dinamo București este în formă, apropiindu-se la patru puncte de zona de play-off, după un început de sezon dezamăgitor.

Partida de sâmbătă are loc la două luni de la confruntarea oficială din campionat, în etapa a 7-a, atunci când, tot pe stadionul din Crâng, Gloria Buzău a învins-o pe Dinamo cu 2-1, într-un meci cu cel mai mare număr de spectatori din acest sezon.  Meciul amical de sâmbătă, 19 noiembrie, începe la ora 13.00.

 

Articole similare