joi, 25 februarie 2021

Incidența infectărilor cu noul coronavirus, creștere constantă în municipiul Buzău. Și la nivel de județ a început să urce

Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus înregistrează o creștere constantă în municipiul Buzău încă de la sfârșitul săptămânii trecute. Dacă sâmbătă, rata de îmbolnăvire a scăzut sub pragul de 1 caz la mia de locuitori, după ce vineri a fost de 1,03, duminică a urcat la 1.05, pentru ca luni să fie de 1.06. Astăzi doar 5 cazuri în plus au dus incidența la 1.1. Astfel, dacă ieri erau 138 de îmbolnăviri cu COVID 19 calculate în ultimele 14 zile, astăzi, potrivit Direcției de Sănătate Publică, numărul cazurilor din ultimele două săptămâni a fost 143. De asemenea, rata de incidență a infectării cu virusul SARS CoV2 la nivel de județ a urcat la 0.6, după ce în ultimele săptămâni s-a menținut în jurul valorii de 0.5.

Conform datelor DSP, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au fost confirmate 24 cazuri noi de infectare. Pacienții au vârste între 11 ani și 97 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!