joi, 03 decembrie 2020

Începând de marți, bariera din Crâng se ridică doar contra cost!

Primăria a anunțat, marți dimineață, cuantumul taxei pe care o vor plăti persoanele fizice și juridice care vor acces auto în parcul Crâng, acces auto care va fi permis doar pe la bariera amplasată la capătul Aleii Căprioarei, din imediata vecinătate a patinoarului.

Decizia respectivă a fost luată de municipalitate în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local 36/22 august 1992 privind stabilirea unor taxe locale, actualizată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 25/30 mai 1996 privind instituirea taxei spaciale pentru limitarea accesului autovehiculelor în Parcul Crâng, informează Primăria.

Astfel, începând de marți, 13 noiembrie, accesul auto în parcul Crâng va fi posibil doar pe baza taxelor prevăzute în Hotărârea Consiliului Local nr. 376/18 decembrie 2018:

* pentru accesul cu autovehicule proprietatea persoanelor juridice: 10,50 lei/acces;

* pentru accesul cu autovehicule în vederea aprovozionării unităților de alimentație publică existente în parcul Crâng: 273,00 lei/lună;

* pentru eliberarea permisului de liberă trecere pentru persoane fizice: 42,00 lei/lună.

Plata taxei și a permiselor se va face se va face la bariera de la capătul Aleii Căprioarei, mai anunță Primăria, care precizează și că accesul autovehiculelor, cu excepția celor aparținând URBIS SERV SRL nu este permis pe Aleea Mistrețului, din zona unităților militare.

2 COMENTARII

  1. PROSTII FARA BANI… AFARA….LEGEA ESTE CA O BARIERA,,,,LEUL SARE PE DEASUPRA CIINELE INTRA PE DEDESUPT IAR BOUL STA LA BARIERA….SA PUS TAXE SI PE PARCARI CHIPURILE REZIDENTIALE, IN PARC SA PUS ,,TAXA,,,CE A SPUS DOM PRIMAR SA NU MAI VAD UN LOGAN IN CRING SA VAD NUMAI MASINI SCUMPE, NORMAL UN PARC DE LUX, O SA MAI VEDEM IN CRING SI ALEII PENTRU VIPURI, ALEII REZERVATE SI DRUMURI PLINE DE NOROI PENTRU GLOATA DE RIND…INDIFERENT DE MODUL DE TAXARE , NU O SA MAI CALC PRIN CRING DUMINICA MAI BINE MA DUC LA FOCSANI SAU SLOBOZIA….PACAT AM CREZUT CA PRIMARUL VA FACE SI CEVA UTIL PENTRU ORAS, DAR VAD CA INCETUL CU INCETUL O SA TAXEZE SI MERSUL PE JOS….NU SPUN CU URA SAU CU INVIDIE SA FACUT SI LURURI BUNE DAR MULTE SA FACUT FARA CAP….APROPO DOM PRIMAR SA SEMNALIZATI SENSUL GIRATORIU DE LA INTRARE IN PARC SA SE VADA DIN SATELIT CA BUZAUL ESTE FRUNTAS IN SEMAFOARE PE CAP DE LOCUITOR…MULTUMIM PENTRU PARCARILE PE CARE LE ATI FACUT REZIDETITALE, PROSTII CARE NU AU AVUT LOC DUMNEZEU CU MILA……..LA

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!