joi, 04 martie 2021

FOTO | Incendiu puternic la firma ROMRECYCLING, în zona industrială

Pompierii acționează pentru stingerea unui incendiu puternic în curtea societății ROMRECYCLING. „Arde în curtea societății pe o suprafață de 400 metri pătrați materiale reciclabile cu degajări mari de fum. Direcția vântului se îndfreaptă către oraș motiv pentru care am emis mesajul Ro alert. În momentul de față avem la fața locului 4 echipaje cu apă și spumă, autoscară și o ambulanță SMURD, Capacitatea de intervenție se va mări în cel mai scurt timp. Nu există pericol de explozie în momentul de față și nici persoane rănite nu avem”, a declarat purtătorul de cu vânt al ISU Buzău, lt. Vasile Prahoveanu.

În mesajul Ro alert buzoienii sunt informați ce și cum să procedeze în această situație: „Incendiu major cu degajare mare de fum la ROMRECYCLING Sos. Pogoanele (Zona Industrială municipiul Buzău

Ocoliți, evitați zona. Lăsați căi de  acces libere pentru accesul forțelor de intervenție. Respectați recomandările dispuse de autorități, inclusiv a celor care prewsupun evacuarea din zona expusă restricții rutiere sau rute ocolitoare. Luați măsuri de autoprotecție. Închideți ușile și ferestrele, astupați gurile de aerisire.”

loading...
error: Content is protected !!