joi, 22 octombrie 2020

Încă un caz de coronavirus la Colegiul Hasdeu

Se înmulțesc cazurile de coronavirus în rândul elevilor buzoieni. După ce Școala 11 din municipiu a fost închisă din cauza a trei cazuri de COVID, astăzi a fost raportat un nou caz la Colegiul Hasdeu.

„Este vorba despre un elev de clasa a XII-a. Vineri seară am anunțat Direcția de Sănătate Publică și începând de marți, când se vor relua cursurile, întreaga clasă în care învață elevul depistat pozitiv va învăța de acasă, din online. Este cel de al doilea caz de coronavirus de la noi din școală, după ce săptămâna aceasta a mai fost depistat pozitiv și un elev de clasa a X-a. Elevul de a X-a nu venise însă la școală, făcând parte din grupa care învăța în online, așa că situația a fost mai ușor de manageriat. Asta este, sperăm să avem noroc, să nu mai apară niciun alt caz, pentru că la trei cazuri vom ajunge în situația Școlii nr. 11 care a trecut la scenariul roșu”, a declarat pentru OPINIA Ionel Banu, directorul Colegiului Hasdeu.

Totodată, surse din DSP au vorbit pentru presa locală și despre un elev din Școala nr. 1 care a fost confirmat cu coronavirus. Este vorba despre o fetiță de 8 ani, a cărei clasă ar trece, de asemenea, la învățământul online.

CITESTE SI Cursurile „față în față”, suspendate în mai multe școli din Buzău

loading...
error: Content is protected !!