miercuri, 28 octombrie 2020

Încă un buzoian cu media 10 la Evaluarea Națională, după contestații

După rezolvarea contestațiilor, încă un elev buzoian a obținut media 10 la Evaluarea Națională. Este vorba despre Răzvan Gabriel Iordache, de la Școala nr.15 “George Emil Palade”.

Multiplu olimpic național, Răzvan obținuse inițial, la Evaluarea Națională, media 9,95 (nota 10 la Română și nota 9,90 la Matematică). 

Astfel, numărul absolvenților buzoieni de clasa a VIII-a cu media 10 la Evaluarea Națională a ajuns acum la nouă. 

MAI MULTE AMANUNTE IN ZIARUL DE LUNI

2 COMENTARII

  1. Bravo lui! Spre deosebire la Rm. Sarat la scoala nr 5 Cristoforeanu cum se mai numeste nu s-a luat nici un 5. Domnul Marin prof de matematica nu stie cum sa mai aduca copii la meditatie. Asta cu acceptul inspectorului de specialitate. Cum ma sa stai atatia ani la scoala 5 sa incasezi sute de milioane pe pregatire in fiecare luna si inspectoratul sa nu faca nimic. Manzala nu a facut nimic. Si-a facut Marin a nostru nu stiu cate case, a cumparat parohie. Alooo Fiscul ramnicean cunoaste situatia? Cat impozit a platit Marin Simion pe meditatiile incasate? Da Marin Smion profesor de matematica scoala 5 Rm. Sarat. Nu aplatit nici un leu. Tineti minte 50 de copii pe saptamana a 50 de ron inseamna 2500 ron pe saptamana. Adica 10000 ron pe luna din meditatie. Gradatie de merit ca deh jumate din copii de la scoala 5 au luat note fruntase la matematica la evaluare. Asta incaseaza din banii romanilor 15000 ron pe luna. Meirosu e degeaba. Sa tina de paza!

    • Probabil Marin Simion a plătit impozit pe veniturile din meditații fix cât a plătit și preș. Kla Wer Io!

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!