ActualitateEducație

Încă două trofee la început de an pentru Nadia Drăgan

 Buzoianca Nadia Drăgan a pășit anul 2023 cu un succes competițional în domeniul muzical. Ea continuă astfel  seria succeselor pe tărâmul muzical cu care a încheiat anul precedent și mai adaugă două  trofee la acele deja existente în vitrina sa.

Ultimul trofeu pe care l-a obținut anul trecut a fost  Trofeul Galei Premiilor „Belle Arti”, la secțiunea interpretare pop românesc, la grupa de vârstă 13-16 ani, care a avut loc la Codlea, Brașov. Gala Premiilor „Belle Arti” este o manifestare artistică de nivel național organizată de Asociația Culturală Belle Arti, Belle Arti Kids și Casa de Cultură a Municipiului Codlea. Este un eveniment produs de VP Art Music Show.

Ea a înfruntat astăzi zăpada pentru a se prezenta la un concurs muzical  de interpretare de la Brăila. Este vorba despre concursul „Portativul mini vedetelor”, aflat la ediția I. Eforturile ei nu au fost în zadar, pentru că Nadia a câștigat această competiție și  s-a întors la Buzău  cu trofeul secțiunii interpretare și Trofeul „Mihai Maximilian”.

Premiat a fost și profesorul Sandu Costel, cu care Nadia se pregătește la Școala Populară de Artă din Buzău. El a primit diploma și Trofeul „Profesorul meu e cel mai tare!” .

Articole similare