Actualitate

Încă două săptămâni pentru a trimite o idee de dezvoltare a Buzăului

Primăria Municipiului Buzău anunță că au mai rămas doar 14 zile pentru a lua parte la proiectul de bugetare participativă și invită cetățenii, indiferent de vârstă, ONG-urile, unitățile de învățământ și companiile să participe la proiectul prin care orice buzoian, din oraș sau din diaspora, poate veni cu idei pentru a îmbunătăți calitatea vieții în Buzău.

Suma totală alocată este de 100.000 de euro, dar dacă sunt mai multe proiecte bune, suma va fi suplimentată. Tema de anul acesta pentru bugetare participativă este „Buzău, oraș circular”. „Ne dorim ca Buzăul să devină un oraș circular, bazat pe cei 4R: reducem, reutilizăm, reciclăm și recuperăm în domenii precum calitatea mediului, economie, prosperitate și echitate socială. Mizăm pe dezvoltarea durabilă și ne dorim să creăm beneficii sustenabile pentru generațiile prezente și viitoare”, transmite Primăria Buzău.

Autoritățile mai informează că formularul prin care se pot transmite ideile este facil de completat și nu durează mai mult de 10 minute pentru cei care au deja proiectul conturat. Este important să fie completate toate câmpurile din formular, iar doritorii să aibă o perspectivă clară asupra proiectului. Accesând pagina www.oamenidebine.bz, se pot găsi pașii de urmat pentru a participa la acest proiect de dezvoltare a Buzăului, precum și cele zece teme eligibile.

 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker