sâmbătă, 04 iulie 2020

Buzoianca Cristina Stroe, cerută de soţie de Damian Drăghici, în direct la TV

A devenit cunoscută după participarea la Vocea Ro­mâniei, concurs la care a ajuns până în semifinale. Originară din Rm. Sărat, Cristina Stroe (25 de ani) a făcut apoi parte din trupa Andrei, a lansat o piesă alături de Blazon şi, acum face parte de trupa lui Damian Drăghici (48 de ani), muzician care a studiat la prestigiosul Colegiu Barklee din Boston şi a participat ca invitat pe un album care a câştigat un premiu Grammy.

Artistul i-a lăsat pe toţi cu gura căscată în luna septembrie când, invitat fiind, alături de trupa Damian Brothers, în emisiune ,,Vorbeşte Lumea” de la ProTv a cerut-o în căsătorie pe buzoianca Cristina Stroe. Tânăra, care are o relaţie cu Damian Drăghici de circa un an, a rămas înmărmurită la propunerea muzicianului, pe care l-a ţinut secunde bune în genunchi şi cu mâna în­tinsă. „Pe bune? Voi ştiaţi toţi? Ce ai făcut? De ce ai făcut asta? Nu eram pregătită pentru aşa ceva. Puteai să nu faci asta la televizor?“, a fost reacţia Cristinei Stroe.

Înainte, Damian a dez­văluit că a divorţat de Paula Rosenberg: „La începutul anului, lucrurile s-au schimbat în viaţa mea mult. Am şi divorţat anul acesta de fosta mea soţie, iar tot anul acesta am cunoscut pe cineva şi vreau să o cer în căsătorie“.

„Sunt fericită, iubesc şi sunt iubită”   

„Am învăţat împreună din lucrurile pe care le-am traversat împreună. Anul ăsta pot spune că am evoluat împreună din toate punctele de vedere şi fiecare a înţeles că nici un vis nu-i prea îndrăzneţ că tot ce-ţi doreşti se poate îndeplini. Cu siguranţă, unul dintre cele mai emoţionante momente din viaţa unui cuplu este cererea în căsătorie. Nu m-am aşteptat ca acest lucru că se întâmple nicio secundă, mai ales în contexul în care mă aflam, la televizor. Simţindu-mă copleşită de fosta relaţie, nu mi-a trecut prin cap absolut deloc că un lucru atât de special şi intim să fie făcut public, aşa că m-am blocat şi nu am ştiut cum să reacţionez. Ştiam că Damian este spontan şi imprevizibil, însă nu m-am gândit la asta. Dincolo de urcuşurile şi coborâşurile din relaţia noastră, două lucruri esenţiale ne-au unit: dragostea care ne-a făcut să trecem peste orice obstacol şi pasiunea pentru mu­zi­că. Tot ce simt şi tot ce pot să spun se rezumă la faptul că sunt fericită, iubesc şi sunt iubită”, a declarat buzoianca pentru ,,Libertatea”.

Aşteaptă un copil

La mai puţin de două luni de la cererea în căsătorie presa centrală scrie acum că cei doi aşteaptă un copil. Potrivit Libertatea, Sarcina Cristinei a fost şi motivul pentru care a ­ve­nit la Bucureşti, recent, Nikolina Drăghici, fiica artistului pe care o are din prima căsătorie. Frumoasa tânără a vrut nu doar să petreacă timp de calitate cu tatăl ei, ci şi să o cunoască pe cea care anul viitor îi va dărui un frăţior sau o surioară. Pe toată perioada şederii în România, Nikolina şi Cristina au petrecut destul de mult timp împreună şi s-au înţeles de minune. Nici nu aveau vreun motiv să nu se înţeleagă, cu atât mai mult cu cât au aceeaşi vârstă: 25 de ani!

1 COMENTARIU

  1. Ce mandrii sunt parintii tai cand stai langa asta de-o seama cu tac-tu.Un baiat de seama ta nu gaseai,proasto?

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!