sâmbătă, 16 ianuarie 2021

În anul Centenarului/O nouă emisiune sub titlul „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE” (LXI)

O nouă emisiune din seria „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE” a fost postată pe site-ul OPINIA. Emisiunea de față, a șaizeci și una din ciclul realizat de doctorul în științe Politice Alba Catrinel Popescu, conține evocarea politicianului liberal Dumitru C. Brătianu, ultima parte a filmului documentar intitulat „Asaltul – Prag și Poartă” și continuarea Dialogului Esențial cu profesorul universitar doctor Dan Zamfirescu, despre istoriografia Evului Mediu românesc, între minciună și adevăr.

În contextul celebrării Centenarului Marii Uniri de la 1918, OPINIA prezintă, în ediția sa electronică, un ciclu de emisiuni sub titlul „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE”, care își propune să aducă în atenția publicului personalitățile, momentele și simbolurile care au stat la temelia realizării Marii Uniri de la Alba Iulia.

In acesta editie puteti urmari: evocarea politicianului liberal Dumitru C. Bratianu, ultima parte a filmului documentar intitulat "Asaltul – Prag si Poarta" si continuarea Dialogului Esential cu Dl. Prof. Univ. Dr. Dan Zamfirescu, despre istoriografia evului mediu romanesc intre minciuna si adevar. Va doresc vizionare placuta! 🙂

Gepostet von Alba Popescu am Donnerstag, 13. Dezember 2018

loading...
error: Content is protected !!