luni, 01 iunie 2020

Imperial Dance vă invită în paşi de dans la Spectacolul de Crăciun

Şcoala de dans va organiza cea de-a 11 ediţie a showului anual în care toţi elevii sunt implicaţi în coregrafii spectaculoase

Mihaela Ion, alături de trupa de antrenori şi de elevii şcolii de dans cu cea mai lungă tradiţie din Buzău, vă invită la un nou show care să vă introducă în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Intitulat tematic ,,Spectacolul de Crăciun”, acesta a ajuns la cea de a XI-a ediţie, iar toată desfăşurarea de forţe va avea loc la Sala Consiliului Ju­deţean, joi, începând cu ora 13.00.

„Copiii Clubului Imperial Buzău invită pe toţi iubitorii dansului la spectacolul organizat pentru a sărbători reuşitele anului 2017, în atmosfera magică a Crăciu­nu­lui. Intrarea este liberă, vă aşteptăm cu drag!”, a spus Mihaela Ion.

O evoluţie fără teama notelor

Coregrafii spectaculoase, dan­suri inedite, trupe şi perechi de dansatori de la toate categoriile de vârstă se vor desfăşura pe ringul de dans improvizat la sala Consiliului Judeţean. Vor evolua pe scenă copii cu vârste  începând cu trei ani până la 15 ani, plus un grup de la Ruşeţu, ce li se va alătura sportivilor şi elevilor clubului de dans de la Buzău.

„Este şi un bun prilej pentru ei să se întâlnească cu toţii, nu numai în grabă la antrenamente sau în competiţii. Vor evolua natural, fără să fie presaţi de note sau clasament, vor dărui graţie şi pa­siune, aşa cum fac la fiecare antrenament sau competiţie. Con­ti­nuăm povestea începută în 2002 cu această ediţie, a XI-a la număr şi vrem să ridicăm dansul sportiv la rangul care îl merită! Vă aşteptăm să ne fiţi alături, în povestea noastră de Crăciun şi să vă lăsaţi pradă magiei sărbătorilor, pentru că Moşul va veni, cu siguranţă!”, a mai spus Mihaela Ion.

Reamintim că, din 2002 şi până în 2014, clubul de dans sportiv a funcţionat sub numele de Alegretto, iar acum trei ani şi-a schimbat titulatura, intrând sub egida unei mari reprezentanţe în domeniul dansului sportiv, Imperial Dance Club. Managerii şi-a schimbat şi locaţia, din mallul buzoian, amenajându-şi sala de antrenamente în clădire, Contactoare, la etajul 1. Acolo vă aşteaptă şi din ianuarie cu bună-dispoziţie şi poftă de mişcare, demonstrând la fiecare pas că dansul sportiv modelează corpul, asigură o dezvoltare armonioasă şi aduce multe beneficii pe termen lung, plus că reduce stresul cotidian şi favorizează socializarea.

loading...
error: Content is protected !!