luni, 10 august 2020

Ilie Stan, pregătit să revină în Liga 1

Ultima dată pe banca tehnică a prim-divizionarei iraniene Foolad, antrenorul buzoian Ilie Stan a anunțat că nu mai este atât de tentat să înceapă o nouă aventură în străinătate și că este pregătit să preia o echipă din Liga 1.

„Între Liga 1 și țările Arabe sau orice altă zonă unde s-ar putea câștiga bani aș alege Liga 1. Aștept orice provocare din Liga 1. Simt că am experiența să ridic orice echipă din Liga 1. Mi-aș dori să mă întorc în fotbalul românesc”, a declarat Ilie Stan la Radio Sport 1.

Antrenorul buzoian n-a ascuns faptul că și-ar fi dorit să fie luat în calcule de Gigi Becali la FCSB, după demiterea lui Nicolae Dică: „Mi-aș dori să vin la Steaua să antrenez, dar nu oricum. Am fost sunat și am fost întrebat dacă îmi doresc să revin. Normal că mi-aș fi dorit, doar eu eram cel mai îndreptățit. Am fost jucătorul Stelei, am demonstrat prin rezultatele avute, am calificat echipa în Europa League, am adus 50.000 de oameni la stadion”.

De-a lungul carierei, Ilie Stan (51 de ani) a antrenat în România pe UTA Arad, FCSM Târgoviște, Gloria Buzău, Victoria Brănești, CS Mioveni, FCSB, Concordia Chiajna, FC Vaslui, FC Brașov, Farul și ASA Tg. Mureș.

loading...
error: Content is protected !!