luni, 10 august 2020

Ilie Stan, despre primele 3 puncte din campionat: „Victorie muncită, obținută cu sacrificii!”

Debutul Gloriei în noul campionat al Ligii a 2-a nu a fost unul spectaculos, însă foarte eficient. Trei puncte bifate din start, menite să dea încredere jucătorilor și să păstreze o atmosferă bună la început de sezon. Eficientă, dar nu și ușoară, se mai poate spune despre victoria de duminică, cu Csikszereda Miercurea Ciuc, obținută la limită, prin golul marcat de tânărul Tucaliuc, jucător împrumutat de la Viitorul Constanța.

„A fost o victorie mun­cită, plină de sacrificii din partea jucătorilor. Ca orice joc, primul este foarte important. Îmi felicit jucă­torii pentru modul în care au înțeles ceea ce le-am cerut, în condițiile în care la pauză a fost 0-0 și le-am cerut în a doua repriză să nu ne pierdem din organizarea jocului, că putem da gol și-n minutul 46, și în minutul 90, important este să nu primim. Și la mine, cel mai important lucru este siguranța jocului oferit de apărare. Am reușit să înscriem, după o fază frumoasă și cele care au mai fost au venit în urma unor acțiuni bine construite, lucrate la antrenament, dar, ca la orice echipă, mai sunt și minusuri și sperăm ca de la meci la meci să le punem la punct. Dar sunt și greșeli inerente, sunt și mulți copii care n-au jucat nici măcar la Divizia C, darămite la B, mă refer la Vîlsan, la Tucaliuc, care a mai jucat câteva meciuri la Viitorul, dar amicale. Acum trebuie să pregătim meciul de la Timișoara, cu Ripensia, de unde sperăm să ne întoarcem cu punct sau puncte”, a declarat antre­norul Ilie Stan.

Publicul, obiectivul numărul 1

Pe lângă cel sportiv, stabilit împreună cu conducerea clubului, o clasare în primele șase locuri, Ilie Stan a dezvăluit că în mandatul său va avea un obiectiv cât se poate de ge­neros, readucerea publicului la stadion. Începutul a fost promițător, cei aproximativ 4.000 de suporteri care au venit duminică, la meciul cu Csikszereda.

„Obiectivul meu principal este să aduc lumea la stadion, să simțim acel spi­rit al Gloriei Buzău ca atu­nci când am fost jucător, și apoi ca antrenor, când am promovat în Liga 1 și o să vedeți că o să vină lume și mai multă de la meci la meci”, a mai spus antre­norul Gloriei.

loading...
error: Content is protected !!