Monden

Ian deschide sezonul de vară After City

Se dă startul noului sezon de vară 2023 la locația After City și, prin urmare, nu putea să deschidă sezonul altcineva decât cel mai ascultat solist hip-hop al anului 2022, Ian. Una dintre cele mai apreciate senzații din noua generație, Ian, revine pentru fanii buzoieni să facă un show incendiar, așa cum și-a obișnuit admiratorii care-i creează milioane de vizualizări lunar.

Ian a colaborat cu mari artiști ai scenei, precum Oscar, Aerozen, Petre Ștefan, așa că se vor auzi în difuzoare sută la sută live cele mai tari bangere care au stat în trending pe YouTube și Spotify precum Gestu, Slayer 2, R8, Urgențe, Lumea Asta, Veste, Biznis și multe altele. Prin urmare vineri, pe 12 mai, de la ora 21.30, începe distracția petrecerilor la After City Pub!

Reamintim că Ian, pe numele său real, Georgian Bogdan Anghel este un tânăr de 26 de ani, care deși cocheta cu producția muzicală de la doar 13 ani, s-a lansat pe piața trap abia în 2017, atunci când a înființat un label alături de Azteca. Tot atunci, cei doi au început să scoată hit după hit, însă faima nu a durat mult. În 2019 cei doi prieteni își spuneau adio, fiind implicați într-un scandal de proporții. După despărțirea „Ocult Records”, fiecare artist a luat-o pe drumul lui. Ian a fost dependent de alcool și droguri o bună perioadă de timp, însă în ultimii ani a renunțat la acestea și recunoaște că a fost cea mai bună alegere. După ce a scos albumul solo „Slayer”, acesta a oferit un interviu în cadrul căruia a subliniat că viciile nu sunt motive de laudă.

Mult timp, Ian a cântat alături de Azteca, formând unul dintre cele mai de succes duo-uri de trap din România. La jumătatea lui 2019 însă, cei doi au decis să se separe, fără a exista însă vreun anunț oficial din partea artiștilor, ci doar diverse story-uri care arată faptul că între cei doi au existat divergențe. Ian și Azteca, împreună cu Freelook, au înființat label-ul „Ocult Records”, iar cearta pare că a început de aici. Totul a pornit de la un story pus pe Instagram de către Azteca, în care acesta spunea că Ian, unul dintre cei trei membri fondatori ai „Ocult Records”, ar fi înregistrat marca pe ascuns. Acesta din urmă, la rândul său, a răspuns printr-un story, tot pe Instagram, prin care dovedea că Azteca a încercat să schimbe parola de la email-ul „Ocult Records”. Cearta a continuat pe Instagram și subiectul a devenit unul sensibil. Ian a postat diverse screen-shot-uri cu tabele în care erau trecute piesele pe care acesta le-a compus și cifrele pe care reușise să le adune pe YouTube, comparându-le cu piesele lansate de Azteca, mai puține la număr. Practic, înțelegerea inițială a fost ca toate încasările de pe piese să fie împărțite la trei, chiar dacă piesa este produsă de un singur artist. După ce Ian a lansat piese pe bandă rulantă, nu i-a mai convenit să împartă profitul cu colegii lui din „Ocult Records” care nu aveau nici un fel de aport la material.

Articole similare