vineri, 03 iulie 2020

HM Buzău e pe primul loc!

   Echipa locală de handbal feminin din Buzău a prins viteză în campionatul primei serii a Diviziei A. HM Buzău a bifat, la Plopeni, cea de-a șasea victorie din tot atâtea meciuri și o așteaptă derby-ul cu Știința București. Elevele lui Romeo Ilie au profitat de înfrângerea bucureștencelor cu CSM și sunt pe primul loc, la trei puncte de principala urmăritoare.

   Handbal Municipal s-a impus, în deplasare, în fața formației Activ Plopeni. Buzoiencele au învins cu 34 la 30, după ce, la pauză, se aflau sub adăpostul unui singur gol. Trupa antrenată de Romeo Ilie a câștigat lejer confruntarea cu prahovencele, însă oficialii buzoieni nu au fost mulțumiți de superficialitatea pe care au avut-o în joc Lipan și Compania.

   Echipa din Buzău a fost ajutată de rezultatele înre­gistrate în etapa a VI-a, handbalistele antrenate de Romeo Ilie reușind să se distanțeze la trei puncte de ocupanta poziției secunde, Danubius Galați, formație care are un meci mai puțin disputat.

   Știința București, urmă­toarea adversară și una dintre principalele contracandidate la ocuparea primei poziții, s-a împiedicat chiar pe terenul concitadinei CSM 2, fiind învinsă la doar un gol diferență.

   În ciuda ajutorului nesperat primit de la CSM 2 București, grupare care a învins Știința, oficialii buzoieni se bazează pe forțele proprii în cursa pentru Liga Națională. Președintele clubului, Ștefan Miloș, își dorește o victorie în confruntarea de pe 31 octombrie, din Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, atunci când HM Buzău va întâlni Știința.

   Până pe 31 octombrie, HM Buzău va disputa două jocuri amicale. Primul va avea loc joi, pe terenul prim-divizionarei din Roman, în timp ce a doua confruntare va fi găzduită de Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, adversara urmând a fi stabilită ulterior.

loading...
error: Content is protected !!