luni, 25 mai 2020

Handbalistele Gloriei, un nou duel de foc

• SCM Gloria – Măgura Cisnădie, sâmbătă, ora 13,00

Pe lângă cele 3 puncte, primele din campionat, victoria de la Roman, din etapa trecută, a ridicat moralul handbalistelor Gloriei, serios afectat după eşecul la scor din prima rundă, suferit în faţa SCM din Rm. Vâlcea. Şi exact de pe aceste poziţii vor aborda şi partida de sâmbătă, de la Sala Sporturilor, în care elevele lui Dumitru Muşi vor întâlni una dintre cele mai puternice echipe din campionat, Măgura Cisnădie, actuala ocupantă a locului 2. „E un meci foarte dificil, cu una din favoritele campionatului. Vă pot spune că vom face tot ce depinde de noi ca să repetăm rezultatul din deplasarea de duminica trecută, de la Roman. Eu sper că am depăşit tracul primului meci şi că de data aceasta ne vom mobiliza exemplar. Fetele sunt în formă, cu moralul ridicat, dar au nevoie de galerie puternică pentru a învinge o astfel de echipă. Eu cred că ne vom putea gestiona mai bine lucrurile care nu prea au mers cu Râmnicu Vâlcea”, a declarat Dumitru Muşi, antrenorul handbalistelor de la Gloria Buzău. O veste bună este cooptarea în lot pentru această partidă a rusoaicei Natalia Vinyukova, absentă în primele două jocuri.

Bilete şi abonamente, în vânzare

Aşa cum a cerut şi antrenorul Dumitru Muşi, un element important la meciul de sâmbătă va fi şi susţinerea publicului. Ce trebuie să ştie suporterii? Pensionarii, elevii şi studenţii vor beneficia de bilete gratuite, pe baza unui cupon de pensie, carnet de elev sau de student în limita numărului de bilete disponibile. Acestea costă doar 10 lei şi sunt puse în vânzare la casa de bilete de la Sala Sporturilor, după următorul program:

• vineri, 14 septembrie, între orele 10,00 – 18,00

• sâmbătă, 15 septembrie, între orele 09,00 – 12,00

Totodată, SCM Gloria Buzău a pus în vânzare şi 100 de abonamente pentru sezonul 2018-2019 (meciuri jucate la Sala Sporturilor). Acestea se mai eliberează şi vineri, la sediul clubului, Str. Mareşal Averescu, nr. 5, între orele 13,30-15,30. Preţul unui abonament este de 100 lei.

Liga Naţională, Etapa a 3-a, program

SCM Gloria Buzău – Măgura Cisnădie

CSM Slatina – Corona Braşov

SCM Craiova – CSM Roman

CSM Bucureşti – CSM Galaţi

Minaur Baia Mare – SCM Rm. Vâlcea

Gloria Bistriţa – CSU Cluj Napoca

HC Zalău – Dunărea Brăila

Clasament

 1. CSM Bucureşti 6 p.
 2. Cisnădie 6 p.
 3. Baia Mare 4 p.
 4. Rm. Vâlcea 3 p.
 5. Craiova 3 p.
 6. Bistriţa 3 p.
 7. Corona 3 p.
 8. CSM Slatina 3 p.
 9. SCM GLORIA 3 p.
 10. HC Zalău 1 p.
 11. CSM Galaţi 1 p.
 12. Brăila 1 p.
 13. Cluj Napoca 0 p.
 14. CSM Roman 0 p.

loading...
error: Content is protected !!