luni, 21 septembrie 2020

Handbalistele Gloriei au revenit la antrenamente

10 jucătoare noi la reunirea lotului

Echipa feminină de handbal a Gloriei și-a reluat la începutul acestei săp­tămâni pregătirile pentru noul sezon. La reunirea lotului, antrenorul interimar Romeo Ilie a avut la dispoziție 18 jucătoare, dintre care 10 au fost cele pe care clubul buzoian a reușit să le transfere în această vară, în frunte cu cele 5 de la campioana SCM Rm. Vâlcea.

Prima ședință de pre­gătire a constat într-un antrenament ușor, de reacomodare pentru handba­listele din vechiul lot și mai mult de acomodare pentru cele nou sosite. În conti­nuare rămâne incert numele care va ocupa banca tehnică în noul sezon, Romeo Ilie întărind o dată în plus decizia de a nu se ocupa de echipă decât până la găsirea unui nou antrenor principal.

Lotul prezent la reunire:

– portari: Petra Blazek (SCM Rm. Vâlcea), Alina Iordache, Ana Maria Mîrcă Olariu

– extreme: Ana Maria Simion, Andreea Taivan (Minaur Baia Mare), Denisa șelever (CSM Galați), Ro­xa­na Tabarcea

– pivoți: Marija Petrovic (SCM Rm. Vâlcea), Oana Apetrei (Măgura Cisnădie), Alexandra Subțirică

– interi: Alina Ilie, Raluca Petruș (Universitatea Cluj), Diana Druțu Mun­teanu (Dunărea Bră­ila), Ines Khouildi (SCM Rm. Vâlcea), Andreea Măr­ginean

– centri: Andreea Pricopi (SCM Rm. Vâlcea), Maria Gavrilă (SCM Rm. Vâlcea), Carmen Stoleru.

Multe meciuri amicale

Gloria va disputa mai multe meciuri de verificare până la startul viitorului sezon. Stabilite până acum sunt “dubla” de pe 8 și 9 august cu Dunărea Brăila, în deplasare, participarea la un turneu, la Brașov, alături de gazdele de la Corona și de Rapid București și HCM Slobozia (16-17 august) și apoi organizarea, la Sala Sporturilor, a unui alt turneu, la care certitudinile se nu­mesc în acest moment Dunărea Brăila și CSM Slatina.

loading...
error: Content is protected !!