Monden

Grațiela Duban și Mihai Mitoșeru au dat startul noului sezon „Se strigă darul!”

Buzoianca apare pe micile ecrane începând cu 22 iunie, în fiecare  sâmbătă și duminică, de la ora 21.00.

Se dă startul nunților la Kanal D, emisiunea „Se strigă darul!’ revenind pe micile ecrane din 22 iunie cu un nou sezon. Buzoianca Grațiela Teohari Duban și Mihai Mitoseru își continuă călătoriile în țară, prin comunități vibrante, acolo unde tradițiile și cele mai spectaculoase obiceiuri sunt la loc de cinste.

Cei doi sunt colegi și prieteni, dar concurează pentru a strânge cea mai mare zestre. Metodele aplicate de buzoiancă și de Mihai Mitoșeru pentru a-i convinge pe nuntași să ofere cât mai multe daruri sunt dintre cele mai ingenioase și îi solicită din plin pe cei doi îndrăgiți prezentatori. „Mă bucur enorm să revenim în fața oamenilor cu cele mai frumoase nunți, din cele mai spectaculoase zone ale țării! Punctul meu forte este persuasiunea! Nu obosesc niciodată să îi conving pe cei prezenți la nuntă că mireasa merită mai mult, și mai mult. Am un contracandidat pe măsură, dar cred că reușesc să-l dovedesc. Dragă Mitoșerule, fără supărare, dar sunt mai pricepută ca tine la treaba asta!”, a declarat Grațiela pentru avantaje.ro. Reality show-ul poate fi urmărit în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21.00, la Kanal D.

„Grațiela a aruncat mănușa! Ce a uitat este că am și eu farmecul meu. Și nunțile sunt bucuria mea; ce poate fi mai frumos decât să fii în mijlocul celui mai frumos eveniment din viața unui om? Eu sunt cel care nu obosește niciodată. Iar când îmi propun ceva chiar îmi iese”, a spus în contrapartidă Mihai Mitoșeru. Nuntașii se vor distra pe cinste, telespectatorii vor fi martorii unor obiceiuri, tradiții și evenimente memorabile, iar Grațiela Teohari Duban și Mihai Mitoșeru vor face totul pentru ca mirii să aibă parte de cea mai frumoasă amintire și de cea mai consistentă zestre.

Articole similare