Sport

Gloria transferă de la Rapid. Alexandra Badea va juca de la anul la Buzău

Gloria va avea și în sezonul viitor un obiectiv îndrăzneț, calificarea în cupele europene. Cel mai recent transfer perfectat vine să confirme ambițiile clubului buzoian. Alexandra Badea, sportivă care a mai evoluat la Râmnicu Vâlcea și Rapid, și-a dat acordul de a evolua, din vară, la echipa din Buzău. Mutarea a fost confirmată atât de jucătoare, cât și de conducerea grupării din Crâng.

Am câștigat titlul, am jucat la cel mai înalt nivel, în Champions League, și tot de la Rapid m-am propulsat acolo unde orice jucătoare visează să ajungă într-o zi, la echipa națională. Dar cum orice poveste are finalul ei, la capătul acestui sezon voi răspunde unei noi provocări și voi accepta propunerea clubului Gloria Buzău de a evolua pentru echipa orașului. Mulțumesc conducerii și antrenorului Daniel Anca pentru propunerea de a deveni parte din proiectul Gloria Buzău și le transmit suporterilor buzoieni că vin să realizăm lucruri frumoase împreună. Până atunci voi da totul pentru Rapid pentru a încheia povestea așa cum se cuvine, a declarat Alexandra Badea pentru Eurosport.

Conform reprezentanților clubului din Buzău, Badea a semnat un contract valabil pe doi ani. Internațională de junior și tineret, extrema născută la București a intrat, în ultima perioadă, și în circuitul echipei naționale de senioare, evoluând inclusiv la mondialul din decembrie.

Pe același post, la Gloria evoluează și Andra Moroianu, aflată, de asemenea, în vizorul selecționerului Florentin Pera.

 

Articole similare