Fără categorie

Gloria noastră, mai bună ca a lor! Buzău – Bistriţa 25-23 (13-8)

Start reuşit pentru Gloria în noua ediţie a Ligii Naţionale de handbal feminin. Vineri seară, în prima etapă a stagiunii 2021-2022, echipa buzoiană a întâlnit-o, la Sala Sporturilor, pe cealaltă Glorie din campionat, cea din Bistriţa, unul din cei mai tari adversari posibili la debut, pretendentă, de asemenea, la primele locuri ale clasamentului.

În continuarea perioadei de graţie de după câştigarea Cupei şi a Supercupei României, fetele lui Aurelian Roşca au obţinut şi în noul campionat o victorie preţioasă: 25-23 (13-8). În prima repriză, în care oaspetele au condus doar în start, marcând primul gol al meciului, Gloria a evoluat aproape perfect, dovadă şi rezultatul de pe tabelă după primele 30 de minute. În partea secundă, Bistriţa şi-a ridicat nivelul şi a recuperat, încet-încet, din handicap, fără însă ca victoria gazdelor să pară în pericol. Totuşi, ceva emoţii au fost în ultimele două minute, când Bistriţa se putea apropia la un singur gol, dar a ratat atacul, iar cele 3 puncte n-au mai putut scăpa Buzăului. Principala marcatoare a fost Alina Czeczi, cu 6 goluri.

Meci de foc pentru buzoience şi în următoarea etapă, sâmbătă, 11 septembrie, în deplasare cu Rapid Bucureşti, partidă transimă în direct pe TVR 1 de la ora 11.00. 

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker