duminică, 05 iulie 2020

Gloria, învinsă dramatic în derbyul etapei

• Turris Tr. Măgurele – SCM Gloria Buzău 2-1 (0-0)

Cel mai așteptat meci al etapei a 10-a din Liga a 2-a a avut loc marți seară, la Tr. Măgurele, între echipa locală, Turris, și Gloria Buzău, ocupantele locurilor 1 și, respectiv, 3 în clasament. La gazde, mari favorite la promovare, a debutat ca antrenor principal Florin Bratu, iar dorința de victorie a fost imensă.

Gloria a închis însă foarte bine culoarele spre poarta lui Balauru, însă, la una din puținele breșe apărute, Candrea a faultat un adversar în careu, dar penalty-ul primit, corect, de gazde și executat de Cristian Ciobanu a fost apărat de Balauru. La pauză a fost 0-0 și același scenariu se contura și în partea secundă. Din păcate, la cinci minute de la reluare, Turris a deschis scorul în urma reușitei lui Silviu Pană și meciul a devenit foarte greu pentru Gloria. Elevii lui Ilie Stan au crezut însă în continuare că pot reveni în joc, iar cu trei minute înainte de final au restabilit egalitatea, după o reluare cu capul în plasă a lui Dragoș Huiban. La 1-1 și cu puține minute rămase de jucat, se părea că cele două echipe se vor alege la final cu câte un punct.

Gafa a portarului Balauru, care a respins greșit o minge, survenită în prelungiri, a îngropat, însă toate speranțele Gloriei. Golul lui Adrian Voicu a făcut ca toate punctele să rămână la Tr. Măgurele, iar Turris să-și mărească la 5 puncte avansul în fruntea clasamentului. Șansa revanșei pentru Gloria, care a coborât pe locul 4 (19 puncte) vine sâmbătă, în meciul din Crâng cu ASU Politehnica Ti­mișoara.

loading...
error: Content is protected !!