luni, 01 iunie 2020

Gloria, doar în Final Four-ul Cupei, HC Buzău, spre liga secundă

• Consiliul de Administrație al FRH de luni n-a decis nimic concret

Noua ședință a Consi­liului de Administrație al Federației Române de Handbal, reunit luni într-o ședință online, nu a adus prea multe clarificări în ceea ce privește finalizarea sezonului. Cert a fost că majoritatea membrilor a votat ca sezonul să se încheie pe teren.

S-a stabilit și un nou program pentru cele trei competiții interne (Liga Națională, Cupa României și Divizia A). La băieți a rămas varianta inițială, cu disputarea ultimelor trei etape din sezonul regulat, plus restanțele Potaissa Turda – Dinamo și Politehnica Timișoara – HC Buzău, variantă în care echipa buzoiană are șanse nule să evite retrogradarea, în condițiile în care nu se va mai disputa și turneul play-out.

În întrecerea fetelor, în Liga Națională se va mai juca doar restanța HCM Slobozia – CSM București și meciurile rămase din Cupa României.

Gloria va mai evolua doar în această competiție, pe 20-21 iunie, unde este deja calificată în Final Four, alături de Rapid București.

Totuși, peste două săptămâni, pe 18 mai, într-o nouă ședință a Consiliului de Administrație, membrii vor reevalua situația, în funcție și de răspunsurile pe care le vor obține până atunci de la autorități.

Tot până pe 18 mai, Federația intenționează să consulte cluburile din Li­gile Naționale și pe cele cu șanse de promovare din Divizia A. În cazul în care nu se va putea juca, atunci variantele de „înghețare” vor reveni în actualitate.

Cupa României:

  • 24-25 iunie, Turneul Final Four; semifinala CSM Bacău – Dinamo București va conta și pentru meciul restant din campionat (Etapa a 20-a)

Liga Națională – Fe­mi­nin:

  • Miercuri, 24 iunie: restanța din Etapa a 16-a HCM Slobozia – CSM București

Cupa României:

  • Marți, 16 iunie: sferturile restante SCM Rm. Vâlcea – Dunărea Brăila și CSM București – CSM Slatina
  • 20-21 iunie: Final Four

Noul program:

Liga Națională – Masculin:

  • Duminică, 14 iunie: Etapa a 24-a
  • Joi, 18 iunie: Etapa a 25-a
  • Duminică, 21 iunie: Etapa a 26-a
  • Duminică, 28 iunie: restanțele Potaissa Turda – Dinamo București (Etapa a 10-a) și Poli Timișoara – HC Buzău (Etapa a 23-a)

loading...
error: Content is protected !!