marți, 09 martie 2021

Gimnastul buzoian Mihai Iustin Radu, 4 medalii de aur şi 2 de argint la Naţionalele de la Ploieşti! Campion naţional absolut la Juniori 2

Performanţă de excepţie pentru secţia de gimnastică a Clubului Sportiv Şcolar Buzău! Tânărul Mihai Iustin Radu, component al lotului naţional şi una din cele mai mari speranţe ale gimnasticii româneşti a făcut un concurs de excepţie în cadrul Campionatelor Naţionale de juniori 1 şi 2 şi seniori de la Ploieşti. Radu a cucerit nu mai puţin de 6 medalii, dintre care 4 au fost de aur, printre care şi cea de la individual compus, buzoianul devenind astfel campion naţional absolut al juniorilor 2! Mihai Iustin Radu, sportiv pregătit la CSS Buzău de Gabriela Constantin, a mai cucerit titlurile naţionale la inele, sărituri şi paralele, cele două medalii de argint venind la sol şi bară.

„O performanţă mare pentru clubul nostru! Dacă va fi sănătos, băiatul va ajunge foarte departe, este un talent deosebit”, a declarat, pentru OPINIA, directorul CSS Buzău, Gabriel Nicolau.

loading...
error: Content is protected !!