marți, 26 mai 2020

Geta Burducea este noul inspector general adjunct al IȘJ Buzău

La Inspectoratul Școlar Județean Buzău au sosit, joi dimineață, ordinele de demitere ale celor trei șefe ale instituției: Florina Stoian , Nela Wamsiedel și Daniela Palcău. Decizia Ministerului Educației vine în urma evaluării în baza căreia cei trei inspectori școlari generali/adjuncți au primit calificativul „nesatisfăcător”. Deși șefele IȘJ Buzău au contestat evaluarea, considerată inclusiv de ministrul Educației, în primă fază, greșită, ministerul a hotărât înlăturarea acestora din funcție.

„Da, este adevărat, am primit ordinele de încetare a contractelor de management. Asta deși noi am trimis la Ministerul Educației certificatul de grefă care dovedește că am contestat în instanță evaluarea, așa cum prevede metodologia. Asta este. Vom contesta în continuare și acest ordin al ministerului”, a declarat pentru OPINIA inspectorul școlar general Florina Stoian.

Potrivit aceleiași surse, până la această oră, pe adresa IȘJ Buzău nu a sosit decât un singur ordin referitor la viitoarea conducere a inspectoratului. Mai exact, ministrul Educației a numit-o pe Geta Burducea inspector general adjunct cu delegație. Aceeași Geta Burducea care fost inspector general și a reușit performanța de a pica de trei ori concursul pentru ocuparea funcției.

13 COMENTARII

 1. Pixelul albastru amestecă terciul conținuturilor asemeni unui artizan al stropitului cu noroi. Singura certitudine rămâne constatarea reală că e stearpă orice discuție despre valorile din managementul educațional buzoian.

  • Uite unde era moralistul! Libertarianul adept al pedepsei cu moartea! Probabil „valorile liberale” ale evului mediu! Asta da, educație! Se spune că cine n-are bătrâni să-și cumpere dar pentru personajul moralist n-aș da nici măcar o ceapă degerată!

 2. Poate intr-o zi vor fi si posturile scoase la concurs ocupate in mod corect si nu doar cu incuviintarea unor sefe in functie de interesele personale.

  • Poate într-o zi se vor decide și oamenii cu adevărat valoroși să participe la concursuri! Ce mi-e Geta, ce mi-e Florina! Ce mi-e Victor Viorel, ce mi-e Klaus Werner! Ce treabă are corectitudinea?

 3. Lăsați-mă și cu așa zisul concurs al fostelor. La concursul de directori ne chema la ele și ne spunea nouă pe cine doresc ele să fie director. Dacă un candidat, indiferent căt era de bun și nu era în „ grațiile” nu avea nici o șansă. Eu am făcut parte din Comisia de avaluare a probei de interviu și mi-au dat ordin clar să il depunctăm clar pe un tip de istorie din Rămnic, fiindcă nu știe să cotizeze!

  • Cine dracu’ să te creadă amice? La cum dai cu deștele în tastatură nici de cotizat nu ești bun, darămite de comisii!

 4. Ziceți ce vreți dar Burducea știe cum să conducă înspre bine lucrurile, forța Geta.

  • Problema nu este că alea erau de la PNL și asta este de la PSD! Problema este că toate sunt din eșalonul secund, educatoare și învățătoare. Cum este și cu ministrul învățământului! Cum dracu’ a ajuns personajul ăla mai mult decât bizar, rector? Că Ministrul Învățământului, am văzut cum a ajuns!

 5. Mi se pare corect. Dacă tot sunt făcuți pesediștii răspunzători pentru toate nenorocirile (că a crescut prețul la pompă, că blonda marinarului a opținut statutul de refugiat politic, că se surpă șoselele, că nu mai învață elevii și câte nici nu-ți trec prin cap) măcar să știe de ce! Sub aceeași deviză consacrată: ciocu’ mic că noi suntem la putere acu’!

 6. Apai dracu sa ii cante. Parca au inebunit acolo sus! Oare cat are salariul un insp gen si unul adjunct? Am auzit ca au ajuns la peste 10.000 lei! Au statut de senatori! Pe noi sa ne lase in pace. Sa se conduca pe ei acolo. Singurul lor stres e cand vor conduce scaunul. Au uitat de laptopuri si tablete gratuite din program…de vouchere…asa ca pas…doamnelor . Faceti treaba pentru oameni.

 7. Aș vrea să mi se aprobe cererea mea de intervenient forțat în dosarul acestor șefe!

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!