Monden

Georgian Mărgărit, mândru de Imnul Buzăului compus alături de tatăl său

„Este expresia muzicală a recunoștinței și iubirii noastre pentru Buzău, al nostru meleag legendar”, a scris cântărețul pe rețelele de socializare

Pasiunea se împarte cu drag, și colaborarea este întotdeuna cu mult suflet în familie! Alături de tatăl său, Marian Mărgărit, artistul Georgian a compus și a orchestrat Imnului Județului Buzău, pe care l-au propus și a fost aprobat luna trecută, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean.

„Este expresia muzicală a recunoștinței și iubirii noastre pentru Buzău, al nostru meleag legendar”, a scris fiul primarului comunei Boldu, el însuși consilier județean. Muzica și versurile îi aparțin lui Marian și Georgian Mărgărit, iar orchestrația poartă amprenta lui Vlad Crețu, alături de Georgian.

Reamintim că, în vară, artistul Georgian Mărgărit a lansat un hit dedicat tatălui său, „Need you”, o piesă care explorează relația dintre tată și copil, precum și importanța unei figuri paterne în viață. La acel moment, al lansării, Georgian își motiva creația prin ideea că în peisajul muzical sunt multe melodii care abordează relația mamă-copil, însă mai puține cele care vorbesc despre figura paternă. Așa că a simțit nevoia să acopere acest gol și să creeze o piesă care explorează relația dintre tată și copil, și importanța unei figuri paterne în viața fiecăruia. „<Need you> este o piesă la care țin foarte mult, care a stat cuminte ceva vreme, așteptându-și momentul și forma cea mai potrivită. Sper să vă bucure sufletul în egală măsură cu mine, mai ales că am fost încântat să colaborez la muzică și versuri cu Ionuț Catana și Alexandra Ţîrţîrău, iar la saxofon cu Doina Spătaru”, declara în vară Georgian Mărgărit. Piesa are până la acest moment 22.000 de vizualizări.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker