marți, 26 mai 2020

Gaşca din Las Fierbinţi se dă în spectacol la Buzău

• Bobonete, Văncică, Diţă şi Raiţ pe aceeaşi scenă, într-un show de stand-up comedy

Cu sloganul „La vremuri noi, glume noi” cei patru „magnifici” din Las Fierbinţi se plimbă, şi în acest an, prin ţară cu un show de stand up comedy, într-un turneu extraordinar care cuprinde 18 oraşe, printre care şi Buzăul. Astfel, buzoienii au ocazia să se întâlnească cu Mihai Bobonete, Costi Diţă, Mihai Raiţ şi Adrian Văncică  pe 6 mai, de la ora 19,00, în Club No Limit.

„Spectacolul din acest an nu este cu nimic diferit faţă de anii trecuţi, ci este… la fel de bun! Se va râde cu lacrimi ca de obicei, vă veţi regăsi cu toţii în glumele noastre, pentru că sunt despre noi, despre viaţă, despre soţie, despre copii. Vă aşteptăm cu drag, cu mic cu mare, micul musai să fie peste 16 ani, să râdem ca de obicei, pentru că am auzit că un spectacol de stand-up comedy nu face rău nimănui”, a declarat Mihai Bobonete.

Cunoscuţi publicului pentru rolurile din cel mai vizionat serial de comedie românesc, Las Fierbinţi, cei patru actori au reuşit să facă istorie şi în lumea stand-upului din România. Primul show la Sala Pala­tului a avut un succes răsu­nător, astfel că, în anul următor, a fost nevoie de trei spectacole pentru a satisface cererea foarte mare din partea publicului. Totodată, cei patru actori au desfăşurat numeroase turnee în toate colţurile ţării, de fiecare dată cu casa închisă.

„Am primit din partea ­pu­blicului atât de multă iubire, încât a trebuit să ne întoarcem la voi şi să vă mai mulţumim cu nişte reprize de râs. Ne dorim să vă scoatem din lumea cenuşie a ştirilor şi a politicii cu un show despre viaţa noastră, în care credem că veţi descoperi şi viaţa voastră. Avem glume pentru toată lumea, atât pentru cei care ne-au mai văzut, cât şi pentru cei care vor veni pentru prima dată. Pe scurt, v-am pregătit un show pe care îl veţi povesti şi nepoţilor, că tot nu au acces în sală!”, este mesajul celor patru actori.

Au devenit celebri prin rolurile din cel mai de succes serial românesc

Mihai Bobonete a început să practice stand-up comedy în anul 2003. Din 2006 joacă în mai multe filme, marca PRO TV, printre care „Vine Poliţia”, „Made in Romania” şi „Ţaca-Paca”, iar în ianuarie 2011 apare la ,,Neatza cu Răzvan şi Dani“. Acum el interpretează rolul patronului crâşmei locale din Las Fierbinţi, Bobiţă.

Adrian Văncică este un actor talentat care îşi interpretează liniştit rolurile la Nottara şi o face de ani de zile. De câţiva ani, un nou personaj i-a acaparat viaţa, şi anume „Celentano”, cel pe care îl interpretează în „Las Fierbinţi”.

Pe Mihai Raiţ Dragomir toată lumea îl cunoaşte drept Dorel din “Las Fierbinţi” sau fratele trăsnit al lui Bobonete. La un moment dat, actorul a renunţat pentru o clipă la hainele ponosite şi a urcat şi pe scena de la Vocea României, în calitate de concurent.

Actorul Constantin Diţă, a devenit celebru odată cu rolul „Giani” din serialul „Las Fierbinţi”. Cu toate acestea, el este actor cu acte în regulă încă din anul 2005. Pe lângă cariera de actor, a încercat-o şi pe cea de regizor tehnic şi scenarist.

Preţurile biletelor la showul de la Buzău sunt: 100 lei (la categoria I) şi 80 de lei (categoria II). Pentru bilete şi rezervări sunaţi la telefon: 0723.429.264.

loading...
error: Content is protected !!