Economic

Gama de centrale termice Viessmann Vitodens 100 W: eficienta si versatilitate în încalzire

Centralele termice reprezinta o parte vitala a sistemelor de incalzire si de furnizare a apei calde menajere pentru apartamente si case. In cautarea unei centrale termice potrivite, iti recomandam sa iei in considerare gama de centrale termice Viessmann Vitodens 100 W. Aceasta gama este cunoscuta pentru versatilitatea, eficienta sporita si consumul redus de gaz. Indiferent de nevoile tale, Viessmann Vitodens 100 W are o solutie adaptata pentru tine.

Centrala termica pe gaz sau GPL, in condensare

Viessmann Vitodens 100 W este o centrala termica pe gaz sau GPL, care functioneaza in condensare. Acest lucru inseamna ca aceasta centrala termica utilizeaza eficient energia din gaz sau GPL si reduce consumul de combustibil. Prin recuperarea caldurii din gazele de ardere, centrala Viessmann 100 W poate atinge o eficienta ridicata de pana la 98%. Aceasta eficienta sporita se traduce intr-un consum redus de gaz sau GPL, ceea ce inseamna economii semnificative pe termen lung.

Versiuni adaptate nevoilor tale

Gama de centrale termice Viessmann Vitodens 100 W ofera mai multe versiuni pentru a se potrivi diferitelor nevoi de incalzire si apa calda menajera. Poti opta pentru o centrala termica doar pentru incalzire, sau poti alege variantele cu boiler atasat sau cu apa calda menajera instantanee. Aceasta flexibilitate iti permite sa alegi solutia potrivita pentru obiceiurile tale de consum, atat pentru incalzire, cat si pentru apa calda menajera.

Putere si eficienta

Modelul de centrala pe gaz Viessmann Vitodens 100 W este disponibil in trei variante de putere: 19 kW, 25 kW si 35 kW. Aceasta gama acopera majoritatea nevoilor de incalzire pentru apartamente si case de pana la 200 mp. Indiferent de dimensiunea locuintei tale, exista o centrala termica Viessmann Vitodens 100 W potrivita pentru tine.

Preparare apa calda menajera

In ceea ce priveste prepararea apei calde menajere, Viessmann Vitodens 100 W ofera doua variante: cu boiler atasat sau cu apa calda instantanee. Varianta cu boiler atasat iti asigura un stoc constant de apa calda menajera, in timp ce varianta cu apa calda instantanee iti ofera un debit de apa reconfortant pentru o casa unifamiliala. Fiecare varianta are avantajele sale, iar alegerea depinde de nevoile tale specifice.

Motive pentru a alege centrala Viessmann Vitodens 100 W

Exista mai multe motive pentru a alege centrala termica Viessmann Vitodens 100 W:

  • Functionare pe gaz si GPL: Aceasta centrala termica este compatibila atat cu gazul natural, cat si cu GPL, oferindu-ti flexibilitate in alegerea combustibilului potrivit pentru tine.
  • Putere adaptata diverselor tipuri de locuinte: Gama de putere a centralei termice Vitodens 100 W acopera nevoile de incalzire ale majoritatii apartamentelor si caselor din Romania.
  • Consum redus de gaz: Datorita plajei mari de modulare, centrala termica Vitodens 100 W poate ajusta puterea de functionare in functie de necesitatile de incalzire, ceea ce duce la un consum redus de gaz.
  • Optiuni variate de versiuni: Viessmann Vitodens 100 W are mai multe variante de preparare a apei calde menajere, astfel incat sa poti alege solutia perfecta pentru nevoile tale.
  • Eficienta ridicata: Datorita tehnologiei de functionare in condensare, centrala termica Vitodens 100 W poate atinge o eficienta de pana la 98%, ceea ce inseamna o transformare eficienta a combustibilului in caldura.
  • Servisare in centre autorizate Viessmann: Pentru a te asigura ca centrala termica functioneaza in parametri optimi, este recomandat sa efectuezi revizii si service-uri periodice la centrele autorizate Viessmann.
  • Pret competitiv: Viessmann Vitodens 100 W ofera o combinatie excelenta intre performanta si pret, facandu-l o alegere atractiva pentru un segment de putere de la 25 la 35 kW.

 

Alege Viessmann Vitodens 100 W pentru o centrala termica robusta si versatila

Viessmann Vitodens 100 W se remarca prin componentele sale de calitate si durabile. Schimbatorul de caldura din inox radial asigura o functionare fiabila si o durata de viata indelungata a centralei termice. De asemenea, poti alege variantele de putere si versiunile adecvate tie si familiei tale in ceea ce priveste apa calda menajera. Cu o eficienta de 98% si functionare in condensare, Viessmann Vitodens 100 W este o alegere inteligenta pentru sistemele de incalzire din apartamente si casele romanilor.

Articole similare