miercuri, 27 mai 2020

Fuego, alături de Stela Enache şi Marina Florea, în concert la Buzău

• Tot în această lună, buzoienii de la Undercover vă invită la un concert inedit

Luna Femeii se încheie la Buzău cu două concerte de marcă, pentru iubitori de genuri muzicale diferite. Primul îl are ca protagonist pe Fuego, care ajunge pe scena Teatrului „G. Ciprian”, pe 23 martie, în cadrul turneul naţional „Tu eşti primăvara mea“, început pe 14 martie. Fuego va avea alături pe scenă două nume mari ale muzicii româneşti, Stela Enache şi Marina Florea.

Artistul spune că acest concert este mai mult decât un vis împlinit, un proiect în care a aşezat atent pasiune, dăruire şi apreciere, pentru oamenii care îi iubesc muzica.

„Nu e un simplu concert, e fix o radiografie a unor opere şi un soi de <mă-nclin> în faţa unor mari artişti! Îi reme­morăm pe toţi cei ce fac arta asta cu sufletul şi nu cred că muzica e un fel de câştig sau o afacere profitabilă! Asta pentru că muzica uşoară românească trebuie să fie la rampă, trebuie să meargă mai departe, cu melodicitatea ei! E un spectacol complex, cu refrene celebre şi melodii mai noi, cu două super invitate – Stela Enache şi Marina Florea- şi multă emoţie la purtător! Ne vedem, pe 23 martie, la Buzău, începând cu ora 19,00“, este mesajul lui Fuego pentru publicul buzoian.

Spectacolul de la sala teatrului buzoian vine după cele de la Tulcea, Galaţi, Focşani, Adjud, Bârlad, Iaşi, Tecuci, Moineşti, Bacău şi Braşov. Turneul „Tu eşti primăvara mea“ se va încheia pe 26 martie, în Bucureşti, la Teatrul Naţional „Ion Luca Caragiale”.

Pentru bilete şi rezervări sunaţi la telefon: 0740.496.561.

Show inedit de coveruri cu Undercover

La o săptămână distanţă de concertul lui Fuego, buzoienii de la Undercover vă invită la un show inedit de coveruri. Trupa în formulă completă (Marian Ionescu – tobe, Filip Ţânţăreanu – chitară , Robert Filică – clape & backing vocals, Mihai Râpeanu – voce & chitară acustică, Geo Stroi – chitară, Dan Ionescu – chitară bass, Dora Găitanovici, Mădălina Baciu şi Mina Sandu – voce) concertează la restaurantul Lounge by Acquario. Evenimentul muzical este programat pe 31 martie, de la ora 20,00, iar preţul unui bilet va fi de 25 de lei.

Undercover este una dintre cele mai cunoscute trupe buzoiene, care există pe piaţă de 12 ani, perioadă în care a colaborat cu nume cunoscute, precum Alexandra Ungureanu, Berti Barbera şi Mike Godoroja.

loading...
error: Content is protected !!