Actualitate

Fotograful Diviziei 2 Infanterie „Getica” a trecut în rezervă

Iulian Cadulencu, fotograful Diviziei 2 Infanterie „Getica”, a trecut în rezervă, iar Ministerul Apărării Naționale i-a transmis un mesaj prin care îi recunoaște munca depusă de-a lungul a 30 de ani de activitate, fapt ce nu s-a rezumat doar la fotografii de excepție ale militarilor, ci a implicat și foarte multe sacrificii personale.

„Iulian, în decursul timpului, a prezentat unele din cele mai frumoase imagini, fotografii cu militarii Armatei României. În poligoane, în Afganistan sau chiar în centrul orașului Buzău. Nu a ratat niciun eveniment. Ce ne amintim sigur este că a ratat zile de naștere și sărbători alături de familia sa”, au transmis reprezentanții MapN, care i-au mai urat militarului buzoian pensie lungă.

De cealaltă parte, maistrul militar principal (rezervă) Iulian Cadulencu a transmis că rămâne devotat Armatei și și-a caracterizat activitatea drept „un vis frumos”. „Sunt aproape 30 de ani de când s-a conturat acest vis frumos. Și, la fel ca toate visurile mărețe, trebuie să se încheie, chiar și pentru mine. Începând de astăzi, chiar dacă bocancii vor fi puși în cui, ținuta mea va rămâne alături de instituția care mi-a oferit cele mai intense momente din viață:  de la jurământul pentru țară, la citirea ordinului de trecere în rezervă. Am onoarea să vă salut și vă asigur de tot respectul meu!”, a spus Iulian Cadulencu.

Articole similare