Monden

FOTO / Wrs „își leapădă blana” și redevine… Andrei Ursu

Haine lejere, un stil vestimentar mai puțin modern, culori simple, melodii dansante, nostalgii și versuri autohtone, românești. Acestea sunt ingredientele noii imagini a lui Andrei Ursu, care și-a anunțat fanii că, începând cu luna octombrie, dă startul unui nou capitol din viața sa.

„Rebrenduire, schimbare de stil sau reinventare. Putem să îi spunem în orice fel. Mi-am urmat o voce interioară care îmi spune că drumul meu artistic trebuie să continue sub numele cu care m-au lăsat ai mei pe lume. Abia aștept să luați parte la această călătorie nouă și să vă bucurați de muzica la care lucrăm în perioada asta”, a transmis buzoianul.

Iar lucrul la noul album și la noua sa imagine s-a concretizat deja în câteva postări, teaser-uri și versuri cântate pe străzi, la filmare și în sufrageria proprie. Titlul proiectului complet s-ar părea că este „Cântece de inimă”, iar printre titlurile menționate pe rețelele de socializare se numără „Hai, inimă!” sau „Crede-mă”. Tot el anunță că filmările pentru cele două piese se apropie de final, așa că lansarea noilor hituri de toamnă marca Andrei Ursu bate la ușă!

 

Articole similare