Politic

FOTO/VIDEO | Marcel Ciolacu a plantat copaci la Frasinu împreună cu social-democrații buzoieni

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, s-a aflat astăzi la Buzău, acolo unde a plantat mai multi copaci, parte din campania națională a formațiunii politice, care și-a propus să planteze circa 500.000 de copaci în zonele afectate de defrișări.
,,După cum bine stiți, la începutul lunii martie, Partidul Social Democrat a pornit o amplă campanie de împădurire, sub egida “Pentru o Românie verde”, în colaborare cu Romsilva. Ne-am propus să plantăm minimum 500.000 de arbori. Până în acest moment, s-au plantat 140.000 de puieți, urmând să desfășurăm acțiunea în continuare. Aș vrea să le mulțumesc celor aproape 6.000 de membri de partid care s-au implicat în această acțiune. Tinând cont că am făcut asta și anul trecut, deja e o acțiune asumată de PSD, iar colegii mei au pregătit o hartă interactivă unde oricine poate intra și verifica locațiile unde au fost împădurite zone defrișate. Din estimările noastre, până acum am împădurit circa 70 de hectare”, a declarat Marcel Ciolacu.

Alături de președintele PSD s-au mai aflat și Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Judetean, Constantin Toma, primarul Buzăului, viceprimarii Oana Matache și Ionuț Apostu, dar și vicepreședintele CJ, Adrian Petre. Printre numeroșii participanți au mai fost și senatoarea Liliana Sbîrnea, deputații Romeo Lungu și Laurențiu Țepeluș, primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, dar și mai mulți membri ai Tineretului Social Democrat.

Articole similare