Actualitate

UPDATE / FOTO – VIDEO / Două femei reținute pentru furt

UPDATE: Joi seară instanța a emis pe numele celor două femei din Galați, mamă și fiică, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Știre inițială: În data de 8 decembrie, polițiștii buzoieni au reținut două femei bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt din locuințe, de pe raza municipiului Buzău.

În urma activităților desfășurate de polițiștii buzoieni, la ieșire din municipiul Buzău a fost interceptat un autoturism în care se aflau doi bărbați din două femei. În mașină au fost descoperite cântare, recipiente de depozitare în care persoanele ar fi transportat pește și 4.000 de lei, bunuri pe care polițiștii le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Din cercetări a reieşit că în perioada noiembrie-decembrie a.c., cele două femei, de 43, respectiv 18 ani, ambele din Galaţi, ar fi comis furturi din locuinţe prin distragerea atenției sub pretextul vânzării de pește.

Cele două femei au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca în data de 9 decembrie să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

Articole similare