miercuri, 21 octombrie 2020

FOTO | VIDEO Bianca Mihai a hipnotizat juriul X Factor cu privirea și cu vocea ei specială

Buzoianca Bianca Mihai a captat atenția tuturor vineri seară, în sezonul 9 al emisiunii „X Factor”, cu lookul său de star, vocea și cu frumusețea ei ieșită din comun. Solistă în propria trupă, alături colegii de la Hasdeu, și în trupa Blue Motors, Bianca a mai participat până acum la Românii au Talent și a fost premiată împreună cu membrii Trupei 3,14 din liceu la mai multe festiva­luri de teatru.

Pe scena de la X Factor, buzoianca a făcut spectacol la superlativ, cântând piesa „Something In The Way” a lui Jorja Smith. Tânăra în vârstă de 19 ani a venit să demonstreze că are tot ceea ce îi trebuie pentru a deveni un star în adevăratul sens al cuvântului.

Din culise, buzoianca a fost susținută pe tot parcursul momentului artistic de părinții ei, tatăl său dove­dind-se chiar mai emoțio­nat decât Bianca.

Bianca Mihai a absolvit anul acesta Colegiul Hasdeu și, deși toată lumea credea că va alege UNATC-ul, și-a urmat pasiunea pentru matematică, devenind studentă la Cibernetică.

Muzica a fost și rămâne marea sa iubire, motiv pentru care a decis să vină pe scena X Factor, pentru a demonstra ca nu doar arată că un star, ci chiar are și o voce pe măsură.

„Ai niște ochi hipnotici!”

„Wow, Bianca, ești incredibilă. Ai niște ochi hipnotici!”, a exclamat Lo­redana Groza, impresionată de lookul buzoiencei.

Un detaliu surprinzător a fost atunci când tânăra a dezvăluit că și-a descope­rit chiar și sosia, în persoană unei tinere din Dubai. „Am văzut un tutorial de machiaj pe internet. Așa am ajuns să legăm o prietenie și să merg în Dubai, să o vizitez. Ea e model internațional, chiar semănăm”, a dezvăluit Bianca Mihai, spre marea surprindere a juraților X Factor, care au privit pozele uimiți.

„Nu am să-ți dau al patrulea DA ca să nu te duc direct în zona de confort și să ajungi direct în bootcamp”, i-a transmis Ștefan Bănică, dornic s-o ambi­ționeze și s-o facă să aducă pe scena tot ce e mai bun.

Cu trei de DA, Bianca Mihai a reușit să ajungă în etapă următoare din competiție!

loading...
error: Content is protected !!