duminică, 07 martie 2021

FOTO/VIDEO | Aura Gheorghe a lansat o nouă piesă

Cu emoții mari a luat decizia să realizeze această piesă și începutul de an a convins-o că acum trebuie lansată! Aura Gheorghe, educatoarea de la Buzău care a bifat și o colaborare cu Ralflo, și-a concentrat atenția pe o melodie dedicată celei care i-a dat viață, intitulând-o chiar „Mama”, și a lansat-o săptămâna trecută.

„Povestea începe la țară, cu griji și probleme, dar care, atunci când suntem mici, nu le trăim atât de intens pentru că MAMA are grijă să fim bine și într-adevăr așa este… Cu trecerea timpului ajungi să iei propriile decizii pentru tine și astfel te confrunți cu diverse umbre ale societății, iar din nou MAMA este singura persoană care îți este alături în orice decizie și care suferă necondiționat alături de tine atunci când ai pro­bleme. Dar vine și momentul când nu este mereu aproa­pe, sau cel puțin ai vrea să nu-i mai spui toate durerile tale, ca să nu mai sufere și ea; în schimb, în acele momente când viața îți dă anumiți <oameni>, probabil ca lecții, nu îți dorești decât să revii acasă, în brațele mamei și să uiți de toate!“, și-a explicat în detaliu frumoasa artistă aflată la început de carieră motivele pentru care s-a gândit la o astfel de piesă.

Aura a subliniat că de­dică noua melodie nu doar celei care i-a dat viață, ci tuturor mamelor și copiilor care se regăsesc în această poveste! Buzoianca de 27 de ani, născută în satul Căldărăști, a provocat senzație pe piața muzicală românească prima dată anul trecut, în vară, lan­sând o super piesă de vară împreună cu Ralflo de la Alb Negru, piesă care a devenit hit. Aurora a urmat cursurile Liceului Pe­dagogic „Spiru Haret”, pentru că visa la profesia de educatoare, și tocmai de aceea și-a continuat studiile la Facultatea de Sociologie din București. Însă dorința de a deveni artistă era mai presus de orice.

„De mică am avut înclinații mai mari către artă, doar că nu toți, ca și în cazul meu, au avut posibi­litatea de a începe devreme. Cu toate acestea, princi­piul meu de bază a fost și este că orice este posibil dacă îți dorești și muncești pentru asta. Am început să cânt pe la diverși prieteni, întâlniri, karaoke, până când un prieten de suflet m-a împins să merg la un profesor. De atunci am început mai serios, am făcut aproximativ o lună de canto, de muzică populară, iar mai apoi câteva luni de muzică ușoară, într-un final luând decizia că pot să continui acest drum și singură”, a declarat buzoianca pentru un cotidian local.

Aurora a predat patru ani de zile, timp în care a mai cântat pe la diverse evenimente, din pasiune. Până în toamna anului 2019, când viața i-a oferit un mare dar. Într-o seară de karaoke, binecunoscutul artist și producător Ralflo s-a îndrăgostit de vocea ei. Ulterior, și ceilalți băieți din trupă, care au crezut în ea și au susținut-o. „Viața mea s-a schimbat radical, am început să vin la studiou constant și să lucrez la diverse coveruri pentru a-mi crea propriile repertorii pentru evenimente. De atunci am descoperit că îmi place enorm și muzica orientală și am deja un repertoriu cu o astfel de muzică. Și a venit și momentul de compoziție, una dintre piese fiind <Fier­binte>, melodia care a adus și notorietatea”, a mai precizat Aura. Videoclipul lansat anul trecut în iulie a fost filmat la malul mării și se bucură acum de peste 200.000 de vizualizări de Youtube, succes pe care îl speră și cu nouă piesă, „Mama”.

loading...
error: Content is protected !!