Una dintre cele mai moderne şi spectaculoase clădiri din Buzău va fi dată în folosinţă în această toamnă, iar cei care vor cumpăra apartamente în aceasta se vor putea muta, în scurt timp după inaugurare, în casă nouă.

Clădirea IAZ View, în regim de înălţime P+5 etaje, are la dispoziţie pentru vânzare 30 de apartamente cu trei camere. Fiecare apartament beneficiază de două dormitoare, living, două băi, bucătărie, holuri mari, spaţii de depo­zitare ample, cel puţin un balcon extrem de spaţios şi loc de parcare propriu.

Noua clădire, amplasată pe strada Frăsinet, are toate atuurile pentru a deveni un punct de atracţie important al oraşului: are o infrastructură complexă, cu cinci tipuri de apartamente pe fiecare etaj, este amplasată într-o zonă centrală, cu acces rapid către marile centre comerciale, se află în vecinătatea unuia dintre cele mai mari parcuri din Buzău, este o clădire extrem de sigură şi durabilă.

Construcţia a fost rea­lizată din cele mai bune materiale existente pe piaţa de profil, calitatea şi siguranţa fiind principalele preocupări ale constructorului buzoian. Materialele includ de la gresie şi faianţă porţelanată până la uşi moderne şi încălzire în pardoseală. Totul a fost ales pentru a satisface cele mai exigente gusturi şi pentru a oferi cele mai calitative servicii tuturor doritorilor de frumos, eleganţă, siguranţă şi rafinament.

Dezvoltatorul propune spre vânzare toate cele 30 de apartamente. Astfel, deşi construcţia nu este 100% gata, primele apartamente au fost deja vândute, acest lucru spunând foarte multe despre încrederea pe care potenţialii cumpărători o au în realizatorii acestui impresionat proiect.

Pentru mai multe detalii, doritorii pot consulta site-ul oficial, la www.iazview.ro  sau pot programa o vizionare la numărul de telefon 0752.240.840.

 

DISTRIBUIȚI
loading...