vineri, 16 aprilie 2021

FOTO: Sute de copii din Pogoanele au primit cadouri din partea Consiliului Județean

Consiliul Județean continuă seria evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă. Ieri, președintele, Petre Emanoil Neagu a mers în orașul Pogoanele, unde a oferit aproximativ 300 de cadouri copiilor din localitate. Au primit cadouri copii de diferite vârste, care au urcat pe scenă și au cântat colinde. Acțiunea a avut loc în sala de sport din orașul Pogoanele.

Având în vedere declararea doliului național în zilele 14,15 și 16 decembrie, reprezentanții Consiliului Jude­țean Buzău au schimbat programul evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă. Astfel, președintele Petre Emanoil Neagu va fi prezent duminică, 17 decembrie, în orașul Nehoiu, unde se va întâlni cu aproximativ 500 copii la Catedrala din centrul orașului. Tot săptămâna viitoare va merge la Azilul de bătrâni de la Vintilă Vodă. Conducerea Consiliului Jude­țean nu îi va uita nici pe copiii aflați în centrele de plasament din cadrul DGASPC Buzău.

Cel mai așteptat eveniment este „Întâlnirea cu moș Crăciun” din data de 22 decembrie, de la ora 16,00, din curtea Muzeului Județean. Toți copiii prezenți vor primi cadouri și se vor bucura de un concert susținut de UDDI și un grup de elevi și profesori ai Liceului de Arte „Margareta Sterian” Buzău – Andrada și Trio Ars Nova, care vor susține un concert de colinde.

loading...