sâmbătă, 24 octombrie 2020

FOTO: Liberalii buzoieni vor să atace Palatul Comunal cu Ionescu în fruntea organizaţiei municipale

După o jumătate de an de interimat al conducerii organizaţiei municipale a Partidului Naţional Liberal – interimat asigurat de o echipă condusă de fostul deputat Erland Cocei -, vineri a avut loc conferinţa de alegeri a acestei organizaţii, care a fost deschisă de preşe­dintele PNL Ludovic Orban şi de responsabilul zonal din partea conducerii centrale, deputatul Victor Paul Dobre.

În deschiderea conferinţei, preşedintele Partidului Naţio­nal Liberal, Ludovic Orban, şi-a exprimat speranţa ca noua echipă de la conducerea organizaţiei municipale PNL va da, în premieră după 1989, un primar liberal pentru Buzău. ,,Cred că pornim pe un drum nou, cu o nouă echipă, cu noi speranţe, sunt convins cu mai multă încredere şi cu mai multe şanse de a izbândi. Vreau să vă rog să alegeţi bine. Să aveţi grijă pe cine votaţi în condu­cerea organizaţiei locale, dar de asemenea aş vrea să vă rog, după ce îi alegeţi, să nu-i lăsaţi singuri. Nu lăsaţi doar pe umerii lor responsabilitatea de întărire a Partidului Naţional Liberal, nu lăsaţi doar pe umerii lor câştigarea permanentă de oameni alături de noi. Convingeţi-i în permanenţă pe locuitorii din municipiul Buzău că Partidul Naţional Liberal este soluţia. Fiecare dintre noi trebuie să fim implicaţi în această activitate şi trebuie să fim, acolo unde trăim, în cartierul în care trăim, în blocul în care trăim, la locul de muncă în care trăim, la piaţă când mergem, să transmitem mesaje corecte despre Partidul Naţio­nal Liberal, să încercăm în permanenţă să-i convingem pe oameni că Partidul Naţional ­Li­beral este soluţia (…) Alegeţi bine, sprijiniţi echipa, să dea Dumnezeu şi fiecare dintre dumneavoastră să contribuie la o mare victorie: câştigarea Primăriei Buzăului, pentru prima oară în istoria post-re­voluţionară, de către Partidul Naţional Liberal”, a spus Ludovic Orban.

Alegerile pentru funcţia de preşedinte au fost o simplă formalitate, atât timp cât s-a înregistrat o singură candidatură, a consilierului local Constantin Ionescu. Acesta a declarat, la finalul conferinţei, că principalul obiectiv al său în calitate de preşedinte al organizaţiei municipale este să întărească organizaţia pentru viitoarele alegeri: ,,Prin echipa aleasă vreau să recuperez încrederea buzoienilor în clasa politică şi în administraţie, construind ceva, venind cu soluţii, cu idei şi propuneri pentru comunitate. Vreau să asigur fiecare coleg din Partidul Naţional Liberal că respectul faţă de muncă, faţă de implicarea, faţă de timpul pe care-l va petrece la partid va fi garantat de mine, ca preşedinte, şi va avea acces la toate funcţiile, la toate nivelurile, la tot ceea ce-şi doreşte fiecare, pentru ca la sfârşitul ciclului electoral nimeni să nu fie dezamăgit. Ca preşedinte am obligaţia să asi­gur o structură de partid puternică, ce să dea cel mai bun candidat”, spus noul preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Buzău.

Constantin Ionescu va fi ­se­condat de prim-vicepreşedinţii Vasile Olariu (strategii politice şi comunicare) şi Vasile Carapit (politici publice), precum şi de vicepreşedinţii Valeriu Mânăscurtă, Caroliţa Cimpoca, Melania Drăgostin, Aurel Dumitru, Emil Simonescu, Ion Barbu, Florin Sangiu şi Mircea Ion, ultimul fiind şi purtătorul de cuvânt al organizaţiei.

Preşedinte: Constantin Ionescu.
Prim-vicepreşedinţi: Vasile Olariu – strategii politice şi comunicare; Vasile Carapit – politici publice.
Vicepreşedinţi: Ion Barbu – politici privind administraţia publică, justiţie, siguranţă naţionala, ordine publică şi siguranţa cetăţeanului; Caroliţa Cimpoca – politici în educaţie, cercetare, cultură, culte, minorităţi şi sport; Aurel Dumitru – politici economice, mediul de afaceri, dezvoltare regională şi fonduri europene; Melania Drăgostin – strategii şi relaţii politice; Mircea Ion – imagine, comunicare, relaţii cu mass-media şi purtător de cuvânt; Valeriu Mînăscurtă – politici in sănătate; Florin Sangiu – politici in agricultură, silvicultură şi dezvoltare rurală; Emil Simionescu – politici sociale, relaţii cu sindicate, patronate, organizaţii neguvernamentale şi grupuri de cetăţeni.
Membri: Ştefan Alexandru, Sandu Bălan, Nicolae Chirtoc, Florin Costache, Caroliţa Enache, Gabriela Georgescu, Florinel Iovu, Gabriela Jugănaru, Anamaria Lefter, Eduard Manole, George Mihăilescu, Diana Minea, Gabriel Moşescu, Constantin Simion şi Adrian Zotolea.
Trezorier: Elena Chira.

3 COMENTARII

  1. Un presedinte si o echipa aleasa nestatutar. Alegerile au fost nestatutare deoarece nu au fost prezenti jumatate plus unu alegatori din total membrii. Au fost prezenti pana in 100 de membri din 208. Mai mare risul. De ce credeti ca s-a tirat repede Orban? Stia ca Sebastian Romanescu o sa o dea din nou in bara. Atata timp cat la conducerea PNL Buzau este un psd-ist, in functiile de conducere o sa fie alesi psd-ei gen Ionescu, Olariu, etc. Partidul a ajuns o rusine. Ionescu a platit in ultima luna cotizatia la o groaza de persoane ca sa se inscrie in partid, iar acestia nu au venit la vot. Mai mare rasul.

  2. Ce gluma bună! Liberalii buzoieni de stransura, sunt numai bugetari și pensionari, excepții fiind un medic și un inginer, bugetari bineînțeles! Însuși președintele autoales, este slujbaș la Compania de Apa. Ce măgărie!

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!