sâmbătă, 15 august 2020

FOTO Isprava unui tânăr, de 18 ani, din Berca, fără permis de conducere și băut bine

Un tânăr de 18 ani, din Berca, a făcut-o lată în această dimineață după ce, băut fiind și fără permis de conducere, ar fi furat în timpul nopții mașina unui localnic și a plecat la plimbare cu ea. După câțiva kilometri pe DN10, în Cislău, s-a răsturnat cu autoturismul de pe un pod peste un canal de preluare a apelor pluviale. În urma impactului, mașina a luat foc și a fost distrusă în totalitate. Din fericire, șoferul de ocazie a scăpat cu viață dar va răspunde penal pentru fapta sa. Etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,30mg/l alcool pur în aerul expirat.Totul s-a întâmplat în jurul orei 6.00.

Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea autoturismul pe DN10 pe directia Buzău către Brașov, un tânăr de 18 ani, din Berca, ar fi pierdut controlul asupra direcției,mașina rasturnându-se în afara părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea tânărului, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma accidentului, autoturismul a luat foc și a fost distrus în totalitate.

Din verificările în bazele de date specifice, a reieșit că tânărul nu figura în evidenta posesorilor de permis de conducere.

Etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,30mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul„, precizează IPJ Buzău.

loading...
error: Content is protected !!