joi, 09 iulie 2020

FOTO I Ciolacu, la adunarea generală a PSD Rm. Sărat: „Tot ce înseamnă plan de investiție și infrastructură trebuie accelerat”

Conducerea organizației județene a Partidului Social Democrat s-a întâlnit, joi, cu aleșii locali din zona Râmnicu Sărat, la Adunarea Generală a organizației municipale râmnicene a PSD, care s-a desfășurat la Centrul Cultural „Florica Cristoforeanu”.

Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a scris pe pagina sa oficială de Facebook că discuțiile purtate cu această ocazie s-au axat pe investițiile care s-au realizat ori se vor realiza în zona Râmnicului Sărat: „Am avut Adunarea generală a Organizației municipale PSD Râmnicu-Sărat. Ne-am reîntâlnit cu primarii din zonă, cu consilierii locali și cu o parte dintre cei județeni, precum și cu simpli membri sau simpatizanți. Am trecut în revistă investițiile majore din ultimii doi ani, care au dus la dezvoltarea zonei și la asigurarea unor condiții mai bune pentru comunitate. Alături de colegii mei am stabilit că tot ce înseamnă plan de investiție și infrastructură trebuie accelerat, astfel încât să finalizăm proiectele demarate, fie că vorbim de cele pe PNDL 1 și 2, fie că vorbim despre cele pe fonduri europene. Cu alte cuvinte, am discutat despre modernizare, perfecționare și prioritizare. Pentru că PSD Buzău este o echipă unită și puternică!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Reamintim că județul Buzău are alocată, prin etapa I a Programului Național de Dezvoltare Locală, suma de 549 milioane lei, în timp ce prin etapa a doua a PNDL buzoienii vor beneficia de investiții în valoare  de 748,8 milioane lei. Cea de-a doua sumă a fost alocată Buzăului de guvernul condus de Mihai Tudose, cabinet în care deputatul Marcel Ciolacu a deținut funcția de vicepremier.

loading...
error: Content is protected !!