miercuri, 12 august 2020

FOTO Doi șoferi buzoieni, morți într-un accident cumplit, pe autostrada A1 Lugoj – Deva

UPDATE Nicu Harai și Bogdan Buzea sunt cei doi buzoieni morți miercuri noapte pe autostrada A1 Lugoj – Deva după ce au fost loviți de un TIR. Amândoi erau cunoscuți în domeniul vânzărilor de autoturisem second hand.

 

Doi buzoieni şi-au pierdut viaţa într-un accident îngrozitor care a avut loc miercuri noapte pe autostrada A1 Lugoj – Deva. Cele două victime  încercau să repare unul dintre autovehiculele cu care se deplasau, când au fost izbiţi în plin de TIR.

Cei doi bărbaţi care şi-au pierdut viaţa în acest tragic accident aveau 35 de ani, respectiv 41 de ani, şi erau ambii din judeţul Buzău. La volanul autotrenului se afla un bărbat de 28 de ani, din judeţul Arad, care nu a fost rănit în urma impactului, scrie realitareadehunedoara.net.

Din primele cercetări, se pare că, un conducător de autotren, care circula pe banda 1, a acroşat două autovehicule oprite pe banda de urgenţă unde conducătorii auto încercau să remedieze o problemă la una dintre maşini. Cei doi conducătorii auto au fost loviţi de autotren şi şi-au pierdut viaţa. Una dintre maşinile oprite pe banda de urgenţă transporta, pe platformă, alte autoturisme”, a declarat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

La locul tragediei au ajuns şi pompierii care au acţionat pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu în zona producerii accidentului. „Pompierii Secţiei Ilia, specializaţi în salvare-descarcerare şi prim -ajutor, au acţionat pe autostradă, pe sensul Ilia-Deva, la accidentul în care doi şoferi şi-au pierdut viaţa pe loc, fiind izbiţi de un autotren. Cei doi bărbaţi se aflau în afara unei camionete cu rulotă remorcată şi a unei dubiţe cu trailer pentru efectuarea unor reparaţii la unul dintre vehicule”, a declarat, la rândul său, maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Martori oculari ar fi povestit că maşina autoplatformă ar fi staţionat pe banda de urgenţă, iar dubiţa cu rulotă ar fi fost oprită pe prima bandă. Fiind curbă şi vizibilitate redusă din cauza panourilor fonoabsorbante de pe autostradă, şoferul autotrenului nu ar fi observat dubiţa staţionată şi a intrat în plin în ea.

Din cauza accidentului, traficul a fost deviat pe DN 7, pe durata cercetărilor şi a intervenţiei la faţa locului.

loading...
error: Content is protected !!