Monden

FOTO | Diana Iarca și-a pus pirostriile!

Doar șase luni de declarații, întâlniri și fluturi în stomac i-au trebuit Dianei ca să fie convinsă de căpitanul Florin Preda că el este alesul inimii sale și că numele de Iarca trebuie schimbat. În week-end, Diana a ales să spună „Da” oficial, după un an și jumătate de relație, cei doi cunoscându-se în plină pandemie, la Viena, el căpitan de vas ancorat în port și ea moderator de radio.

„Ne-am cunoscut acum un an și jumătate în pandemie, în Viena. Noroc cu… pandemia! A fost o legătură puternică de la prima întâlnire, am simțit amândoi că suntem făcuți unul pentru celălalt. Și surpriza a fost și mai mare când am aflat că el e din Focșani și eu din Buzău. Mulți ne întreabă și acum cum am reușit să ne cunoaștem ținând cont că lucrăm în domenii diferite. El căpitan pe vas, mai mereu pe drumuri, și eu moderator de radio, mereu la microfon. Dar întâmplarea a făcut ca atunci el să aibă vaporul ancorat în port în Viena, eu sa fiu prin preajmă, și apoi să mă audă pe undele radio și uite așa a luat naștere povestea noastră”, a povestit Diana.

Buzoianca a mai precizat că a fost nevoie de doar șase luni până a primit inelul de logodnă, iar după un an și jumătate, în această vară, s-au hotărât să organizeze o mică petrecere de nuntă, doar cu familiile și cu câțiva prieteni, unii dintre ei actori și actrițe, colegi de scenă de-ai Dianei. „Am hotărât amândoi să facem nuntă pe plan local, într-un loc foarte frumos din Vrancea, un local minunat, pe sufletul nostru, «Hora Miresei», iar atmosfera a fost întreținută de buzoianul nostru Alexandru Nicolae, un DJ minunat și plin de energie.  Alături de mine mi-au fost colegele actrițe, prietene de suflet, Ioana Calotă, Laura Anghel și Marina Nițoiu. Totul a fost exact așa cum mi-am dorit!”, a mai completat buzoianca, fericită că petrecerea a ieșit exact cum și-a planificat.

Stilul rochiei, grecesc, muzica și decorurile au reprezentat o parte din preferințele miresei, care este o mare iubitoare a tradițiilor și a tărâmurilor elene, drept pentru care, după nuntă, Diana și Florin au făcut o escapadă în Grecia, să își încarce bateriile și să se bucure de o vacanță în doi, la maximum.

Articole similare