Actualitate

VIDEO/ Delia, concert fabulos la Buzău

Delia, o vedetă incontestabilă a ultimilor ani, face furori de fiecare dată când urcă pe scenă. Concertul de sâmbătă seară, de la Buzău, nu a făcut excepție de la această regulă.

Un decor impresionant, acrobații sau numere de iluzionism, o trupă numeroasă de balet, aparate laser de mare putere, și mai ales ținutele colorate și extravagante cu care Delia și-a obișnuit fanii, au dat strălucire show-ului „Acadelia” care a umplut sâmbătă seară Sala Sporturilor din Buzău.

Timp de două ore, Sala Sporturilor a devenit „Acadelia”, un spațiu magic și colorat în care Delia a transmis publicului bucuria copilăriei.

Artista reușește să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţă scenică debordantă şi piese pe măsură, iar sâmbătă seară nu s-a dezis de la această regulă. S-au auzit pe rând „Pe aripi de vânt”, „Da, mama”, „1234”, „Ce are ea”, „Cine m-a făcut om mare”,”Rămâi cu bine”, „Verde Împărat”, „Fata lu’ tata” dar și alte hit-uri.

Surpriza serii a fost apariţia lui Nick, colegul din trupa N&D, alături de care a cântat hiturile „Vreau să plâng” şi „Vino la mine” și a coborât de pe scenă, printre spectatori.

Concertele Deliei au devenit experiențe artistice în sine, care se desfășoară după concepte gândite de artistă și îmbrăcate în scenarii spectaculoase de o întreagă armată de oameni. De la costume, la decoruri care se schimbă în timp real și care-l poartă pe spectator în lumi fantastice, de la artiști invitați sau figurație, până la acrobații pe care însăși Delia le pune în practică, totul este o trăire.

Articole similare