vineri, 25 septembrie 2020

FOTO: Clubul Rotary, o nouă acţiune de împădurire la Frasinu

Reprezentanţii Clubului Rotary Buzău au continuat, week-end-ul trecut, iniţiativa de împădurire a judeţului. Duminică, 22 aprilie, a avut loc cea de a III-a ediţie a evenimentului „Rotary plantează”, care, anul acesta, a coincis cu Ziua Internaţională a Pământului.

Un grup format din aproximativ 150 de voluntari, adulţi şi elevi, au plantat puieţi forestieri în Pădurea Frasinu. Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Romsilva Buzău.

„Este o acţiune desfăşurată de Clubul Rotary la nivel naţional, prin care membrii Rotary din toată ţara îşi propun să planteze 1 milion de copaci. În ceea ce ne priveşte pe noi, la Buzău, am reuşit ca, pe parcursul celor trei ediţii, să plantăm aproximativ 5.000 de pomi. Au fost alături de noi, în calitate de voluntari, elevi ai Colegiului Hasdeu şi ai Colegiului <M. Eminescu> şi copii aflaţi în sistemul de protecţie al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, instituţie cu care derulăm un parteneriat”, a declarat preşedintele Rotary Buzău, Lucian Sălcuţan.

Potrivit aceleiaşi surse, peste trei săptămâni, reprezentanţii Rotary Buzău vor desfăşura o acţiune de ecologizare a în Parcul Crâng.

loading...
error: Content is protected !!